Tarih: 21.03.2018 15:25

İpsala’da Çiftlik Bank Mağduru Var mı?

Facebook Twitter Linked-in

Yaklaşık 80 bin kişinin, 511 milyon TL yatırdığı, ancak bir süre önce çöken "Çiftlik Bank"a, İpsala'dan da para yatıranların olduğu iddia ediliyor.

Türkiye’nin girişimci genç beyni diye pazarlanan bilgisayar yazılımcısı Mehmet Aydın, internet üzerinden yüksek kar vaadiyle sanal hayvan satan "Çiftlik Bank" sisteminin çökmesinden sonra 80 bin kişiden topladığı 511 milyon TL ile sırra kadem basarken, sisteme İpsala'dan da para yatıranların olduğu konuşuluyor.

Yaklaşık 80 bin kişinin, 511 milyon TL yatırdığı, ancak bir süre önce çöken "Çiftlik Bank"a, İpsala'dan da para yatıranların olduğu iddia ediliyor. Sisteme ilk girişlerinde yatırdıkları paranın, kısa süre içerisinde yükselmesi nedeniyle, yeniden para yatırdıkları iddia edilen kişilerin, yatırım amacıyla biriktirdikleri paraları da bu sisteme dahil ettikleri konuşuluyor. Önceleri, kar oranının iyi olması nedeniyle mutlu olan sistemin İpsala’lı üyelerinin, daha fazla kazanmak için birikimlerini de bu sisteme dahil ettiği de söylentiler arasında. İpsalalı üyelerin, sisteme ne kadar para yatırdıkları bilinmezken, bu kişilerin, şimdilerde yatırdıkları paraları nasıl geri alacaklarını düşünmeye başladıkları belirtiliyor.

Haber MERKEZİ

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —