-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
İpsala OSB'de 2 Parsel Kaldı.
Vali Sezer OSB’ler ve Saros Körfezi’nde yapılacak çalışmaları anlattı
Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne İl Genel Meclisi’ni ziyaret ederek, yeni yılda hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Vali Sezer, Edirne İl Genel Meclisi üyelerini ziyaret ederek, 2025 yılında yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
İpsala, Keşan ve Uzunköprü’deki OSB’ler ile ilgili bilgi veren Yunus Sezer, İpsala OSB’de 2 parselin dışında alanın kalmadığını ifade ederken,Keşan OSB’de ise altyapı çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Keşan OSB’deki firma tahsisinde yüzde 40 seviyelere gelindiğini kaydeden Sezer, “Uzunköprü’de de bütün süreçler tamamlandı. Bu ay alt yapı ihalesine çıkıyoruz. Uzunköprü, ismiyle Edirne’ye çok büyük değer katacak bir firma gelecek. Sadece 2 bin kişiye yakın beyaz yakalı çalıştıracak bir yatırımı Uzunköprü’ye almayı istiyoruz” dedi.
Saros Körfezi sahil bandı ve kanalizasyon…
Açıklamasının devamında, Saros Körfezi Sahil kesiminde yapılacak çalışmalar hakkında da bilgiler veren Yunus Sezer, Saros Körfezi’nde 20 kilometrelik bir sahil bandı ve kanalizasyon sistemi çalışmaları yapılacağını söyledi. Edirne’de yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vermeye devam eden Vali Sezer, Edirne genelinde içme suyu sorunu yaşayacak tek bir köyün dahi kalmaması gerektiğinin altını çizerek, insani değer taşıyan bu konunun bütçe ötesinde olduğuna dikkat çekti.
Haber MERKEZİ
İpsala Belediyesi’nden Üreticiye Destek: Yeni Telehandler Hizmete Alındı.
Gururumuz Furkan Dıravacı!
Belediyede Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi
RAMAZAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
ÇANAKKALE RUHU İPSALA’DA YAŞATILDI
İPSALA’DA RAMAZAN SAĞLIK STANDI KURULDU
İpsala spor İsyan Etti.
KORKMA!...
İpsala Toplum Sağlığı Merkezi sahada
Yeni Karpuzluspor sezon bitmeden şampiyonluğu garantiledi
İpsala CHP’den “Faturalı” Ramazan mesajı
İba, İpsala'da vatandaşlara iftariyelik dağıttı
İPSALA’DA İFTAR BULUŞMASI:
İpsala’da 3 okula TÜBİTAK’tan destek…
İpsala’da 188 öğrenciye giysi desteği…
Sulamada tek tarife TBMM’ye taşındı
Minik Öğrencilerden Belediyeye Anlamlı Ziyaret
Çiftçilerin sorunlarını dinledi
Değerlendirme toplantısı yaptılar
Korkmaz’dan Teşekkür Mesajı
Dalkıran, Esnaflardan Güvenoyu Aldı.
İpsala Toplum Sağlığı Merkezinden Soğuk Hava Uyarısı
Aksal,İpsala'da Ziyaretlerde Bulundu.
30–65 Yaş Arası Kadınlara Ücretsiz Serviks Kanseri Taraması Çağrısı
Hamzadere Sulama Birliği’nden Çakmak Barajı’nda İnceleme
İbriktepe Köyü Halı Sahası Yeniden Hizmete Açıldı.
Akbaş: “Merkezi su yönetimi endişe yaratıyor”
SELİMİYE’DE ZİKRE TAHAMMÜLSÜZLÜK: İNANÇ ÖZGÜRLÜĞÜNE AÇIK BİR MÜDAHALE
Kurtuluş İlkokulunda Karne Coşkusu
İpsala’da 2 Bin 271 Öğrenci Karne Aldı
Yükleniyor



