Tarih: 17.05.2019 09:08

İpsala Toplumsal Kalkınma ve Geliştirme Derneğinden 2 Önemli Etkinlik

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Toplumsal Kalkınma ve Geliştirme Derneği önümüzdeki hafta Pazartesi ve Perşembe günleri gerçekleştireceği iki etkinlikle faaliyetlerine devam edecek.

İlk olarak “Gazi Evranos ve İpsala’nın Fethi” konulu konferans 20 Mayıs 2019 Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Yine 23 Mayıs 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek “İpsala’nın Değerleri” söyleşisinin konuğu ise Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan olacak.

İpsala Toplumsal Kalkınma ve Geliştirme Derneği Başkanı Ali Koşan, gerçekleştirilecek olan etkinliklerle ilgili yapığı açıklamada, Mayıs ayını İpsala’nın Fethi ayı olduğunu vurgulayarak, “Bu münasebetle; 20 Mayıs Pazartesi günü Trakya Üniversitesi’nden kıymetli ve alanında uzman hocalarımızın sunumuyla “Evranos Gazi ve İpsala’nın Fethi” konulu bir konferans düzenlenecektir. Hem tarih bilincine bir katkı sağlamak, hem ilçemizin tarihi kıymetini vurgulamak hem de bu toprakların Türkleşmesi ve İslamlaşması adına mücadele eden atalarımızı yad etmek amacıyla bu konferansı derneğimiz ve Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksekokulu ile işbirliği içerisinde düzenliyoruz.

 Yine aynı hafta 23 Mayıs 2019 Perşembe günü İpsala’nın değerleri” söyleşisinde Sayın Recep Gürkan bizlerle birlikte olacaklar.” Şeklinde konuştu.

Koşan, yapılacak olan etkinliklere tüm vatandaşların davetli olduğunu halkımızı davet ediyoruz. (Haber: Alpay ERCAN-Yeni Gazete)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —