Tarih: 03.03.2017 16:54

İpsala sporun Hakem İsyanı Sürüyor?

Facebook Twitter Linked-in

İlk yarının yenilgisiz lideri İpsala Spor ikinci yarıda aldığı sonuçlarla taraftarlarını üzüntüye boğarken Pazar günü oynanan maçta Kirişhane Spor’u 5-3’lük skorla yenerek 4 haftalık aranın ardından yeniden 3 puan almayı başardı.

İpsala Spor Yönetim Kurulu 2.Başkanı Hüseyin Seren maç sonunda yaptığı açıklamada; Havsa Birlik Spor müsabakasında aldıkları 1 maç saha kapama cezası nedeniyle Kirişhane Spor Maçını Uzunköprü'de oynadıklarını belirterek, “Rakibimiz Kirişhane Spor düşme hattında bulunduğu için çok zorlu geçen müsabakada son haftalardaki kötü gidişatımıza son verdiğimiz için mutluyum. Kirişhane Spor'u da ayrıca tebrik ediyorum çok güzel bir oyun sergilediler, kendilerinin bu ligde kalmayı hak ettiklerini ve kalacaklarını düşünüyorum.

Haftalardır hakemlerden ve onları maçlarımıza atayanlardan şikâyetçiydik, değişen bir şey var mı maalesef yok, aynı tas aynı hamam.

Geçen hafta Osmanlı Spor müsabakasında rakip antrenörün bile gol değil dediği pozisyonda golü veren yan hakem bu hafta yine bizim maçımıza atanıyor, geçen sene de kendi antrenörümüzün kardeşini atamışlardı bizim maçımıza, bir lakaytlık, bir boş vermişlik, bir dikkatsizlik, Edirne İl Hakem Kurulu ve Atama Kurulunda  almış başını gidiyor. Bizler akıttığımız teri haksızca yedirmeyeceğiz ve sonuna kadar hakkımızı arayacağız.

Bu gün galip gelen futbolcu kardeşlerimi tebrik ederim. Haftaya Saraçhane Spor ile deplasmanda karşılaşacağız. İnşallah, Allah'ın izniyle bu maçımızı da alıp yolumuza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —