Tarih: 03.07.2019 09:23

İpsala MYO’nun 2019 YKS Kontejanları Açıklandı.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Meslek Yüksekokulu (MYO) 2019 YKS Program Kontenjanları; ÖSYM 2019-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunda açıklandı.

İpsala MYO bünyesinde yer alan Adalet, Dış Ticaret, Elektronik Teknolojisi, Laboratuvar Teknolojisi, Lojistik ve Mekatronik programlarına kayıt yaptıracak öğrencilerin kontenjanları belli oldu.

İpsala MYO internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 2019-2020 eğitim öğretim dönemi için; Adalet programına 60, Dış Ticaret programın 40, Elektronik Teknolojisi programına 35, Laboratuvar Teknolojisi programına 40, Lojistik programına 40 ve Mekatronik programına da 35 öğrencinin kayıt yaptırabileceği bilgisi yer alırken İpsala MYO’ya kayıt yaptıracak olan öğrencilerin 3 dönem okulda eğitim ve 1 dönem de işyeri eğitimi alacakları bildirildi.

Ayrıca, Dış Ticaret ve Lojistik bölümünde eğitim görecek öğrencilerin istemesi durumunda, kontenjan dahilinde bir yıl süre ile İngilizce Hazırlık Programı uygulanacağı belirtilirken İngilizce Hazırlık programının belirtilen öğretim süresine dahil olmadığı ifade edildi. (Haber: Alpay Ercan-Yeni Gazete)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —