Tarih: 04.03.2019 14:54

İpsala, Kerman’la Yürüdü..

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İpsala Belediye Başkan Adayı Mehmet Kerman, AK Partililere hitap ederek ”İpsala kabuğunu kırmıştır. Daha çok hizmet almalıdır ”dedi.

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerdeki hareketlilik her geçen gün artmaya devam ediyor.

AK Parti İpsala ilçe teşkilatının Cuma günü akşamı düzenlediği çarşı turu yoğun bir kalabalığa sahne oldu. AK Parti İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, AK Parti İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, Belediye Meclis üyeleri ile İl Genel Meclisi üyelerinin çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüş İpsala’da ses getirdi.

İYİ PARTİ VE CHPLİLERE BAŞARILAR DİLEDİ.

Ak Parti’nin çarşı yürüyüşünde İYİ Parti –CHP Millet ittifakının Belediye Başkan adayı Abdullah Naci Ünsal ile İYİ Parti İlçe Başkanı Murat Uzun ile karşılaşan İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ve AK Parti İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, birbirleri el sıkışarak başarılar dilediler.

Kahve ve iş yerlerdeki esnaflarla selamlaşan Kerman ve İlkdoğmuş, vatandaşların yoğun ilgisine neden oldular.

KERMAN,”ZAFER BİZİMDİR”

Yürüyüş bittikten sonra seçim bürosunda partililere teşekkür eden Kerman,” bugün bu yürüyüşümüz göstermiştir ki zafer bizimdir, zafer sizindir” dedi.

AK Parti İpsala Belediye Başkan adayı Mehmet Kerman,31 Mart tarihine sayılı günlerin kaldığını, hedeflerinin İpsala’yı dört başı mamur bir ilçe yapmak olduğunu, bunun içinde başlattıkları çalışmaların devam etmesi gerektiğini belirterek “5 yıl önceki heyecanınızdan hiçbir şey kaybetmediğinizi görüyorum. Bizi Mehmet Kerman’ın başkan olması için değil; İpsala’ya hizmet gelmesi için çalışacak adayın peşinde olduğunuzu biliyorum. Asıl amacımız hizmetlerin İpsala’ya gelmesidir.31 Mart akşamına kadar hiçbir arkadaşımızın kırılmasına, üzülmesine ve kızmasına müsaade etmeden zafere ulaşacağımıza inanıyorum. Bıkmadan, usanmadan hizmetlere devam istiyoruz. Oturarak zafere ulaşamayız. Geçen dönem verdiğim sözlerin birçoğunu yerine getirdiğime inanıyorum. Bu dönemde hem tecrübemiz arttı hem de Ankara’yı daha iyi tanıdık. Artık arkamızda TBMM Başkanımız Mustafa Şentop hocamız var. Onu da İpsala’ya getireceğiz. İpsala kabuğundan çıktı. Daha çok hizmetler alacaktır. Bizi yalnız bırakmayın zafer bizimdir zafer tüm İpsala’nındır. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —