Tarih: 10.08.2016 13:35

İpsala Fuara Hazırlanıyor.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Çeltik ve Tarım Fuarının 17.ncisi bu yıl 31 Ağustos -4 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir başkanlığında oda başkanları, STK’lar ile yapılan toplantıda festivalde yapılması düşülen etkinlikler ele alındı. 27 kez Kırkpınar Başpehlivanı olan Kel Aliço adına 44 yıldır yapılan yağlı güreşler 4 Eylül Pazar günü İpsala’da yapılacak.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, festivale katılacak firma sahipleri dün sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıda konuşan İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, 27 kez Kırkpınar Başpehlivanı olan Kel Aliço adına 44 yıldır yapılan yağlı güreşler 4 Eylül Pazar günü İpsala’da yapılacağını ve 160’a yakın tanınmış güreşçinin katılacağını ifade etti.

SÜNNET BAŞVURULARI BAŞLADI.

Bu yıl 17'ncisi yapılacak olan Tarım Fuarında düzenlenecek sünnet şöleninde çocuklarını sünnet ettirmek isteyen İpsala ve köylerinde yaşayan vatandaşların 19 Ağustos Cuma günü mesai bitimine kadar çocuklarıyla birlikte belediye kültür ve sosyal işler müdürlüğüne başvurmaları istendi.

31 Ağustos’ta başlayacak olan İpsala Çeltik ve Tarım Fuarının programının henüz netleşmediği ve hazırlıkların devam ettiği öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —