Tarih: 20.01.2017 16:32

İpsala Fitness Salonuna Kavuştu.

Facebook Twitter Linked-in

İşletmeciliğini Beslenme Uzmanı Murat Kurt, Mühendis Özay Uslu ve Hicabi Güler’in Ortaklaşa hazırladıkları dia fit fıtness ve spor salonu 14 Ocak 2017 Cumartesi günü saat: 16.30’da enez caddesi Osmanlı konukları (Ticaret Borsası karşısı) İpsala’da açıldı.

Açılış kurdelesini işletmecilerle birlikte İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman kesti.

Kerman, açılışta yaptığı konuşmada Keşan’lı bir işletmecinin İpsala’da işletme açmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirerek İpsala belediye başkanı olarak iş yerinin tanıtımı açısından katkı sağlayacağını belirtti ve ilçede bulunan 20 bayanı çekilişle belirleyerek  1 aylık plates kurs ücretini İpsala belediyesi olarak karşılayacaklarının müjdesini verdi.

Kerman, işletmecilere iş yerlerinin hayırlı olmasını dileyerek, “müşteri potansiyeli olan bir yer İpsala. Burada işletme açtığınız için memnun olacağınızı düşünüyorum. İlçemiz her geçen gün daha da büyüyor ve gelişiyor. Müteahhitler ilçemizde, üniversite öğrencilerinin ve askeri personelimizin de böyle bir yere ihtiyacı vardı. İpsala halkı bu kışı fit geçirecek. Sağlık için spor yapmak gerekli. İlçemiz için önemli bir iş yeri açtınız.  Benim evimde de koşu bandı var fakat çalışma hayatı nedeni ile ihmal ediyoruz. Programlı bir şekilde spor yapamıyoruz. En kısa sürede bende spor salonunda kaydımı yaptırıp spora başlıyorum. Bütün İpsala halkını da sağlıklı bir yaşam için spor yapmaya davet ediyorum” 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —