Tarih: 10.12.2018 09:01

“İpsala Değerleri İle Buluşuyor” Söyleyişisi Çarşamba Günü Yapılacak.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Toplumsal Kalkınma ve Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koşan ile yönetim kurulu ve dernek üyeleri yeni dönem için hazırlıklara başladı.

İpsala Toplumsal Kalkınma ve Geliştirme Derneğinin düzenlediği “İpsala Değerleri İle Buluşuyor” söyleyişisi Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

İpsala Toplumsal Kalkınma ve Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koşan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Derneğimiz İpsala’da toplumsal hayata katkıda bulunmak için ciddi faaliyetler yapmaya çalışıyor. Bu nedenle de derneğimizin üyelerinin artmasına ihtiyacı vardır. İki yıldan bu yana derneğimizin üye kapasitesini 4 katına çıkardık. 70 üyemiz bulunmakta ve aktif çalışmaktadırlar.  Üye yapımızla ilgili toplumun her kesimine ulaşmaya çalıştık. Her siyasi düşünceye, her kesimden farklı tabakalara yer verdik. Üyelerimizden aldığımız güç ile ilçemizin toplumsal hayatını nasıl katkılar yapabilirizi şekillendirmeye ve yönlendirmeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl ilkini Prof. Dr. Ahmet Günşen hocamız ile İpsala Sohbetleri olarak gerçekleştirdiğimiz programlarımıza bu yılda devam etme planınızdayız. “ dedi.

Yeni bir etkinliğe imza atacaklarını belirten Koşan, planladıkları söyleşi programı hakkında şu bilgileri verdi:

“Burada ana temamız İpsala’nın Değerleri… Ve İpsala’nın değerlerini, kendi birikimlerini İpsala’ya değer katacak şekilde gelip bizimle paylaşmalarını istiyoruz. Bu anlamda  Çarşamba günü derneğimiz olarak İsmail Müştak Korulu, Av. Mehmet Ali Önder ve Ali Ersin Şenerler’i hoş bir söyleşi ile sizlerle buluşturacağız. Üç konuktan oluşan bir söyleşi planlıyoruz tekrardan duyurularını yapacağız bu konuyla ilgili. Bu tarz söyleşi ve panellerin devam etmesi arzusundayız” dedi.

Koşan, İpsala Toplumsal Kalkınma ve Geliştirme Derneği olarak İpsala’da yine büyük bir form oluşturmak istediklerini önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeyi planladıkları program hakkında bilgi verdi ve son olarak konuşmasın ı şöyle tamamladı;

“Yine geçen sene yaptığımız Ekonomi Formu isimli panelimiz gibi Büyük İpsala Buluşması isminde bir organizasyon daha yapmayı planlıyoruz. Ön hazırlıklarımız başladı. Üyelerimizin ve toplumumuzun tüm kesimlerinin vereceği katkıları ile bu projemizi de hayta geçireceğiz. Biz dernek olarak yapacağımız faaliyetlerle İpsala’nın gelişimine katkı yapmak amacı ile çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin ve ilçemizin kalkınmasına katkı sağlamak zorundayız. Sosyal ve kültürel mana da bu bizim sorumluluğumuz.  Bu ülkede bu topraklarda hakkımız olduğu kadar sorumluluklarımızda var bunları da yerine getirmek bizim boynumuzun borcu. İnşallah etkinliklerimizde, üyelerimizle,  halkımızla ve tüm İpsalalılarla buluşmak dileğiyle” diyerek 12 Aralıkta gerçekleşecek olan söyleşiye herkesi davet etti.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —