Tarih: 12.06.2019 09:37

“İnsan ve Yaşam ”Konulu Resim Sergisi Açıldı.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Toplumsal Kalkınma ve Geliştirme Derneğinin katkılarıyla, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından planlanan, ortaokul ve lise öğrencileri tarafından hazırlanan "İnsan ve Yaşam" konulu fotoğraf sergisi dün açıldı.

Edirne Eğitim Vizyonu 2023  ” Anılara Atılan İmza” projesi kapsamında Ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen “İnsan ve Yaşam ”konulu fotoğraf yarışması ve sergisinin açılışı saat 11.00’de tarihi şehir hamamında gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin ve İpsala Toplumsal Kalkınma ve Geliştirme Derneği adına Ersin Şenerler ’in konuşmasından sonra yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.

Yarışmada birinci olan Kurtuluş Ortaokulu Öğrencisi Emirhan Çelen’e, ödülünü İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar, ikinci olan Ayça Dalkılıç’a, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, üçüncü olan öğrenciye ise Mehmet Efe Keskin’e, Millî Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin ve dördüncü olan Göktuğ Gülver’e, ise İpsala Toplumsal Kalkınma ve Geliştirme Derneği yönetim kurulu üyesi Hülya Akman tarafından verildi.

“İnsan ve Yaşam “konulu resim sergisinin açılışını yapan İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar, resimler hakkında bilgi aldı. Haber Merkezi

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —