Tarih: 10.09.2021 08:43

İMYO’da Öğrencilerin Kayıtları Başladı

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Meslek Yüksekokuluna ilk kaydını yaptıran kişi Adalet Programı Öğrencisi Sevdanur Kale oldu.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı için açıklanan tercihler sonucunda İpsala Meslek Yüksekokulu Adalet, Dış Ticaret, Lojistik, Mekatronik, Elektronik ve Laboratuvar Teknolojisi programlarında açılan 273 kontenjan için yerleşen öğrencilerimiz kayıtlarını yaptırdı.

Bugün mesai bitimine kadar devam edecek olan kayıtlarda şuana kadar 134 öğrenci kayıt yaptırdı. Kayıtlarda boş kalan kontenjanlar için ek yerleştirme süreci devam edecek.

Yeni öğrencilerin kayıtları  büyük  oranda internetten yapılmaktadır. Öğrencilerin bir kısmı da Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesinde yer alan Rektörlük Kayıt Merkezinde kayıtlarını yüz yüze yaptırmakta olduğu öğrenildi.

İpsala MYO'ya ilk kayıtları İpsala MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hayati Arda ile Öğrenci İşleri Görevlisi İsa Onuş tarafından yapıldı. İlk kayıt yaptıran Adalet Programı Öğrencisi Sevdanur Kale İpsala Meslek Yüksekokulunu kazanmış olmaktan burada öğrenim görecek olmaktan mutluluk duyduğunu belirtmiştir.

Kayıtlarını yaptıran öğrenciler İpsala Meslek Yüksekokulunu ve Kredi Yurtlar Kurumu Yurdunu görmek için İpsala’ya  gelmektedirler. Yüksekokula yerleşen öğrenciler KYK'ya ait öğrenci yurdunda kalmak istemeleri halinde KYK yurt başvurusu yapmaları gerekmektedir. Yurt başvuruları devam etmektedir. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —