Tarih: 06.10.2018 18:37

İMYO’da Açılış ve Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Meslek Yüksek Okulunda 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Toplantısı ve Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.

Toplantıya İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar, İpsala Belediye Başkanı Mehmet KERMAN, İpsala KYK Yurt Müdiresi Nurgül Bozkurt, İŞKUR Edirne Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü Keşan Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Yazıcı ve Şube personelleri Kerem Akdağ, Öğretim Elemanları ve birinci sınıf öğrenciler katıldı.

İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar ve İpsala Belediye Başkanı Kerman ilk olarak öğrencilerle yemek yedi ardından İpsala Meslek Yüksekokulunu gezdi.

Toplantı Trakya Üniversitesi Tanıtım Filmi ve ardından İpsala Meslek Yüksekokulu tanıtım sunumu ile başladı. Sonrasında İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Hayati Arda, okulu tanıttıktan sonra sayısal bilgilerle okulun mevcut durumu hakkında bilgiler veren bir konuşma yaptı. İpsala Meslek Yüksekokuluna yeni katılan öğrencilere okul hakkında bilgiler vererek öğrencilere öğrenim ve öğrenimden sonraki iş hayatlarında başarılar diledi. 

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ve ardından İpsala Kaymakamı Enis ASLANTATAR öğrencilere hitap ederek, öğrencilerin her türlü sorunlarında yanlarında olduklarını ve kapılarının öğrencilere her zaman açık olduğunu belirterek, öğrencilere öğrenim hayatlarında başarılar dilediler.

Toplantıya katılan İpsala KYK Yurdu Müdiresi Bozkurt, Yeni açılan İpsala yurdu başvuru koşulları, şartlar hakkında bilgiler verdi. Ayrıca toplantıya katılan İşkur Müdürü Yazıcı, Girişimcilik programı, İş başında eğitim programları hakkında bilgiler verdi.

Toplantı sonunda okulumuz fuaye alanında verilen ikram ile öğrenciler hem okul hem de yurt yönetimine sorularını yöneltme fırsatı buldular.

Birinci sınıf öğrencilerimiz oryantasyon programı kapsamında 28 Eylül Cuma günü Edirne'yi gezmişti. Böylece yapılan bu toplantı ile oryantason programı tamamlandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —