Tarih: 09.09.2020 09:03

İlkdoğmuş,“Önceliğimiz Genel Seçimler”

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, öncelikli hedeflerinin 2023 yılındaki genel seçimler olduğunu vurguladı.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, Cumartesi günü görkemli bir kongre yaptıklarını belirterek katkı veren, emek sağlayan herkese teşekkür etti.

İlkdoğmuş, yaptıkları çalışmaların üye, delege ve halk nazarında karşılıksız kalmadığına dikkat çekerek, ”Göreve geldiğimiz günden beri gece-gündüz çalışarak halkımızla bütünleştik. Bugünden itibaren 2023 yılı genel seçimlerine kilitlendik. Bugün veya yarın mazbatamızı alarak yeni yönetim kurulumuz ile beraber kaldığımız yerden devam edeceğiz ”dedi.

“TEŞEKKÜR GEZİLERİNE ÇIKACAĞIZ”

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,”öncelikle İpsala merkez, belde ve köylerimizi gezerek üyelerimize ve delegelerimize teşekkür programlarını yapacağız. Düzenleyeceğimiz etkinliklerle 2023 yılı seçimlerine hazırlanacağız. Çok çalışacağız. Dedikoduya mahal vermeden, önümüze konulacak engelleri aşarak hedefe varacağız. Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefe varmak için durmadan, yorulmadan çalışacağız.

“ÖNCE GENEL SEÇİMLER”

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, öncelikli hedeflerinin 2023 yılındaki genel seçimler olduğunu vurguladı.

İlkdoğmuş,”Son günlerde İpsala kamuoyunda Belediye Başkanlığı için birçok isimler sıralanmaktadır. Aday adaylarının isimleri fısıltı halinde zikredilmektedir. Bu fısıltılardan mutlu ve memnun olmadığımızı ifade etmek isterim. Bizim öncelikli hedefimiz 2023 yılı seçimleridir. Bütün hedefimiz tekrar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, yeniden başkan yapmaktır.2023 seçimlerinden sonraki hedefimiz ise Mahalli İdareler seçimlerine hazırlanmak ve İpsala, Esetçe ve Yenikarpuzlu belediyelerini tekrar kazanmaktır.2023 yılında iktidar olamadığımız takdirde yerel yönetimleri kazanmanın bir anlamı da yoktur. Bu tür söylentilerle kendi içimizde fitne çıkarmak ve bizleri bölmek isteyenlere karşı uyanık olmamız gerekmektedir. Bizim tek hedefimiz ve tek amacımız 2023 yılı genel seçimlerini kazanmaktır ”dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,”kongreye katılarak bizleri bu günümüzde yalnız bırakmayan başta İstanbul Milletvekilimiz ve Bölge Koordinatörümüz Tülay Kaynarca, Edirne Milletvekilimiz Fatma Aksal ve İl Başkanımız Belgin İba olmak üzere Belediye başkanlarımıza, İl Genel Meclisi Üyelerimize, Belediye Meclisi Üyelerimize, partimizde görev yapmış bu davaya omuz vermiş önceki dönem ilçe başkanlarımıza, misafirlerimize ve tüm üyelerimize, gençlik ve kadın kollarımıza isimlerini sayamadığımız herkese teşekkür ederim ”dedi. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —