Tarih: 19.07.2019 09:06

İlkdoğmuş,”Malınızı Ucuza Satmayın”

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, TMO’da buğday alımlarının devam ettiğini, tüccarların fiyatları düşürme gayretlerine aldanmamalarını istedi.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, TMO’da buğday alımlarının devam ettiğini, bugüne kadar yapılan alımlarda da herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını söyledi.

PİYASAYI DÜŞÜRME GAYRETLERİ VAR.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, TMO’nun verdiği fiyatların yüksek seviyelerde olduğunu belirterek ”Tüccarların fiyatları TMO’nun verdiği fiyatların altına çekme gayretleri olduğunu görüyoruz. Çiftçilerimizin ucuza mal satmamaları için buradan çağrı yapıyorum. Mallarınızı TMO’ya dökerek piyasanın altına düşmesine engel olunuz. Çiftçilerimizin TMO’daki sorunlarını yakından takip ediyoruz. Alıma başladığı günden beri de herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadık. Ancak son dönemlerde tüccarlarımızın fiyatları düşürme gayretlerini üzüntü ile karşılıyoruz. El emeği göz nuru dökerek buğdayını yetiştiren çiftçilerimizin ürünlerini ucuza satmamaları için buradan gerekli uyarılarımızı yapıyoruz ”dedi.

İlkdoğmuş, TMO’nun randevulu sisteme göre alımlarını sürdürdüğünü söyledi. Haber Merkezi

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —