Tarih: 22.05.2019 13:43

İlkdoğmuş,”Maaşlar Neden Yatmıyor?”

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, Edirne İŞKUR şubesinin 14 Mayıs itibarı ile Belediyenin İŞKUR İşçilerinin maaşlarını yatırdığını belirterek “Ancak bu paralar işçilerin hesaplarına yatmamıştır. İşçilerin, emekçilerin paraları nereye harcandı

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, İpsala Belediyesinde memur, işçi ve İŞKUR çalışanlarının maaşlarının neden yatmadığını sordu.

İlkdoğmuş,5 yıldır İpsala Belediyesini yöneten AK Parti’nin maaşları günü gününe ödendiğini belirterek ”Belediyenin memur, işçi ve İŞKUR çalışanları daha ikinci ayda maaşlarını alamamakla karşı karşıya kalmışlardır. Bu üzücü durum bir an önce çözülmelidir. Memur, işçi ve İŞKUR çalışanlarının senetleri ve kredi ödemeleri gecikmektedir. Bu üzücü duruma derhal son verilmelidir ”dedi.

KİMSENİN SESİ SOLUĞU ÇIKMIYOR.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, maaşların yatmasını günlerdir bekleyen insanlara sahip çıkmak üzere bu açıklamayı yapmayı görev bildiklerini belirterek ”Ancak bu durum bizim zamanımızda meydana gelseydi ortalığı ayağa kaldırırlardı. Yer gök inlerdi. Şimdi ise 8 gündür kimsenin gıkı çıkmamaktadır. Nerde emekten yana olduğunu ifade eden arkadaşlar? Ortaya çıksınlar” dedi.

BANKALAR BATIK ŞİRKETE KREDİ VERİR Mİ?

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, Belediyenin afiş asarak gelir gider borçlarının deşifre etmesinin yanlış olduğunu belirterek “Batık şirketlere bankalar kredi verir mi? Üstelik siz bunu kendi kendinizi ifşa ederek açıklamışsınız” dedi.

İŞKUR İŞÇİLERİN PARASINI YATIRDI

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, Edirne İŞKUR şubesinin 14 Mayıs itibarı ile Belediyenin İŞKUR İşçilerinin maaşlarını yatırdığını belirterek “Ancak bu paralar işçilerin hesaplarına yatmamıştır. İşçilerin, emekçilerin paraları nereye harcandı merak ediyoruz” dedi. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —