Tarih: 03.05.2019 10:46

İlkdoğmuş,”Laf Değil, İş Üretelim”

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, Belediyenin alacak verecek listesinin belediye binasına asılarak afişe edilmesine tepki göstererek” Belediye yönetimi çaresizlik içinde gündem değiştirme gayreti içindedir. Vatandaşımızın büyük umutları iş ve

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, İpsala Belediye yönetiminin alacak verecek listesini belediye binası önüne asmasına sert tepki gösterdi.

İlkdoğmuş, İpsala siyaset tarihinde ilk defa böyle bir nezaketsizlik sergilendiğini, hiçbir dönemde böyle bir afiş olayının yaşanmadığına dikkat çekerek “Sayın Belediye Başkanı bu borçlar olurken gözleri ve beyni ne ile meşguldü merak ediyorum ”dedi.

Mevcut başkan ile Gürel Kale ve Nuri Kavakkorulu’nun önceki dönem ve şimdiki dönemlerde de Belediye Meclis üyesi olduklarını hatırlatan İlkdoğmuş,”O borçlar 25 yıla yayılmış ve önceki dönemlerde tıkır tıkır günü geldiğinde ödemesi yapılan borçlardır. Hangi belediyenin, hangi işyerinin borcu yoktur. Eskiler “ aylak kalan bakkal alacak verecek defterini karıştırırmış ”derler. Bizim Belediye yapacak iş bulamayınca eski defterleri karıştırmaya başlamıştır. Göreve talip olurken bu durumdan haberleri yok muydu? Bu borcun 33 milyonu İller bankasına olan borçlardır. Ve bunlar yapılan işlerin(İçmesuyu, kanalizasyon, pazaryeri, atık su arıtma, lisanslı depo, iş makinesi alımı ve asfalt yapımı)ile ilgilidir. Bunlar 31 Mart seçimlerden önce günü geldiğinde ödenen borçlardı. Listede ödenmeyen tek borç mevcut yönetim döneminde ödenmeyen borçtur. Bugün borçlardan şikâyet eden arkadaşlar mazereti bırakıp lale sümbül işine girerek çiçek yetiştirmeli ve onları da Edirne Belediyesine satarak borçları kapatmalarıdır. Belediye yönetimi çaresizlik içinde gündem değiştirme gayreti içindedir. Vatandaşımızın büyük umutları iş ve aş beklentileri vardır. Laf üretme değil iş üretme zamanıdır ”dedi.

İlkdoğmuş, İpsala’nın ortak sevdaları olduğunu vurgulayarak Ankara’da yapılacak işlerde her şeye rağmen yardımcı olacaklarının altını çizdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —