Tarih: 06.07.2020 09:10

İlkdoğmuş,”Her Zaman Sahada Olmaya Devam Edeceğiz”

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, Cuma günü Aliçopehlivan köyünü ziyaret etti ve Köprü mahallesindeki çocuklara dondurma ikramında bulundu.

Cuma günü Aliçopehlivan köyünde muhtar Güven Aslan, azalar ve köylüler tarafından karşılanan AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, Cuma namazından sonra inşaatı devam eden sağlık ocağında incelemelerde bulundu ve köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra partisine katılan vatandaşların formlarını imzalayan İlkdoğmuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti.

KÖPRÜ MAHALLESİNDEKİ ÇOCUKLARA DONDUMA İKRAM ETTİ.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, daha İpsala merkezindeki Köprü mahallesine gelerek çocuklara dondurma ikram etti.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,”Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizlere verilen talimat doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her hafta çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Geçen hafta TMO’yu ziyaret ettik. Alımları yerinde inceledik. Yine ziyaret edeceğiz. Köylerimizde ilgi ile karşılanıyor, üye kayıtlarımıza devam ediyoruz. Bugün Aliçopehlivan köyümüzdeydik. Sonra Köprü mahallemize gelerek sıcaktan etkilenen ve evlerinden dışarı çıkamayan minik yavrularımıza dondurma ikram ettik. Biz her zaman sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.

İlkdoğmuş, vatandaşların kendilerine gösterdikleri ilgiye teşekkür etti. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —