Tarih: 15.04.2019 11:01

İlkdoğmuş, Ziyaretleri Sürdürüyor.

Facebook Twitter Linked-in

Yoğun ve yorucu seçim çalışmalarından başarılı çıkan AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör ziyaretlerini sürdürüyor

Yoğun ve yorucu seçim çalışmalarından başarılı çıkan AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör ziyaretlerini sürdürüyor.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde 2 Belediye Başkanlığı,2 İl Genel Meclis üyeliği kazandıklarını ve İpsala merkezinde ise 80 oyla seçimi kaybettiklerini ifade eden İlkdoğmuş,” Bizim derdimiz kişiler değil, birilerini makam sahibi yapmak hiç değil. Derdimiz, sevdamız hep İpsala oldu. 5 yılda Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kerman’ın AK Partimizden aldığı güçle yaptığı hizmetler ortadadır.

İpsala’nın altyapısı, doğalgaz, lisanslı depolar, 2. Etap TOKİ, Fuar alanı, Kapalı Pazaryeri, Yeni Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Binası, KHK Yurdu bunlardan sadece bir kaçıdır.

İpsalalı hemşerilerimizin bizlere verdiği her göreve saygı duyarız. Bizim düşüncemize göre kaybeden Mehmet Kerman değil, İpsala olmuştur.” dedi.

İlkdoğmuş, Yenikarpuzlu ve Esetçe Belediyelerini ziyaret ederek yeni seçilen belediye başkanlarına “hayırlı olsun “ dedi.

İlkdoğmuş, KYK Yurdunu da ziyaret ederek yurt müdiresi Nurgül Bozkurt’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —