Tarih: 07.07.2021 15:43

İlkdoğmuş, Varank’tan OSB’nin Hızlandırılmasını İstedi.

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, hafta sonu Edirne’ye gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a, İpsala’ya kurulması için başlatılan Organize Sanayi Bölgesi işlemlerinin bir an önce hızlandırılmasını istedi.

AK Parti Edirne İl binasında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a, İpsala pirinci takdim eden AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, İpsala -halkının selamlarını ileterek kuruluş işlemleri başlatılan İpsala Sanayi Organize Bölgesi için çalışmaların hızlandırılması talimatının verilmesini talep etti.

İpsala Pirincini inceleyen Bakan Varank, “ Buradan müjdesini vermek isterim ki İpsala OSB’nin kuruluş işlemlerini hızlıca tamamlayıp bu OSB’mize bu yıl içinde tüzel kişilik kazandıracağız” dedi.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada” Müjdeler Olsun İpsala'm!

İpsala Organize Sanayi Bölgesi bu yıl içinde tüzel kişilik kazanacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank'ı Edirne'de Ağırladık

Bakanımızdan İpsala Organize Sanayi Bölgesinin (OSB)'nin bir an önce hayata geçirilmesi için bu yıl içinde tüzel kişilik kazanması için destek sözünü aldık,

 2022'de birlikte start hedefliyoruz bakanımızın Hamzadere Bölgesi’nin gıdanın başkenti olması için her türlü desteği vereceğini müjdelemesinden çok mutlu olduk bakanımızın önderliğinde ülkemiz teknoloji odaklı büyük bir sanayi hamlesi gerçekleştiriyor.

Sayın Bakanımıza İpsala Pirinççi takdim ettik. Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank'ın katılımlarıyla ilimize büyük katkı ve değer sağlayacak olan yatırımların açılışlarını gerçekleştirdik, ziyaretler yaptık.

Sayın Bakanımıza Edirne ve İpsala'mız adına şükranlarımızı sunuyoruz ”dedi. Haber Merkezi

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —