Tarih: 22.06.2020 09:13

İlkdoğmuş, Gönül Seferberliği Gezilerini Sürdürüyor

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan gönül seferberliği kapsamındaki gezilerine Cuma gününden itibaren yeniden başladı.

AK Parti Yönetim Kurulu ve Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Tekin ile beraber ilk olarak Pazardere köyüne giden AK Parti İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, burada köy muhtarı Şakir Balcı, azalar ve köylüler tarafından karşılandı.

Burada köyün sorunları hakkında muhtar Balcı’dan bilgi alan İlkdoğmuş, partisine üye kayıtlarını gerçekleştirdi ve vatandaşlarla sohbet ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti.

İlkdoğmuş,”Bugünkü programımıza Pazardere köyünden başladık. Bizleri programımız boyunca yalnız bırakmayan başta muhtarımız Şakir Balcı olmak üzere herkese teşekkür ederiz.

Pazardere köyümüzde sorunları dinledik, gönül seferberliği kapsamında aramıza yeni katılımlar oldu. Durmadan, bıkmadan "aşk ile çalışan yorulmaz" diyerek yolumuza devam ediyoruz” dedi.

HACIKÖY, KARAAĞAÇ VE İBRİKTEPE ZİYARETLERİ.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, Pazardere köyünden sonra Hacıköy’e, gelerek burada kendisini bekleyen vatandaşlarla ve partililerle buluştu. Partisine üye kaydını gerçekleştiren İlkdoğmuş, Hasan Sakarya’nın buğday tarlasına giderek incelemelerde bulundu ve hasadının hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra İbriktepe köyünde partililerle görüşen İlkdoğmuş, buradan Karaağaç köyüne geçti. Karaağaç köyünde muhtar Seyfettin İlkdoğmuş’tan köyün sorunlarını dinledi. Doludan zarar gören ceviz bahçelerini de gezen İlkdoğmuş,bu konudaki çalışmalarını yetkililere aktaracağını söyledi. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —