Tarih: 14.01.2020 08:46

“İlk Seçimde Belediyeyi Alacağız”

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, “Yapılacak İlk Seçimde Belediyeyi Tekrar Alacağız, İpsala’yı Tekrar İktidara Kavuşturacağız ”Dedi.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, yapılacak olan ilk mahalli idareler seçimlerinde İpsala Belediyesinin yeniden AK Parti’ye geçeceğini iddia etti.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,”Bilindiği üzere 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde 80 oy farkı ile Millet ittifakı İyi parti adayı Sayın Abdullah Naci Ünsal’a İpsala Belediye Başkanlığını görevini teslim ettik” dedi.

“SEÇMENE KÜSMEK YOK”

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,”Bizim anlayışımızda seçmene küsme, darılma, hele hele vatandaşı suçlama gibi bir durum asla söz konusu olamaz. Siyasette daima hesaba çekilmeden önce nefsinizi hesaba çekin anlayışıyla hareket eden bir hareketiz. Hak ve halk katında hesap vermeden önce nefsimizi sıgaya çekiyor, eksiklerimizi-yanlışlarımızı telafi etmeye çalışıyoruz. Yaklaşık bir yılı bitirmek üzereyiz ve fakat maalesef İpsala iktidarın gücünün yokluğunu hissetmeye, varlığını aramaya başladı “şeklinde ifadelere ver verdi.

 “ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ”

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,”Belediye başkanımızın belki bu durumda eli kolu bağlı bu tür küçük ilçelerde İktidar partisinin Belediye Başkanı olmamak devamlı büyük dezavantaj olmuştur. Bakın Esetçe belediyesine Çevre Şehircilik Bakanlığı’ndan alınan hibeler ortada, TOKİ ve doğalgaz çalışmaları da yakında başlayacak. Yeni Karpuzlu belediyemiz aynı şekil Yeni Pazar yeri, millet bahçesi spor kompleksi, TOKİ ve Doğalgazı da burada da Allah’ın izniyle başlatacağız. Nasıl Edirne’nin yıllardır kan ağlayan yarası altyapı sorununa İller bankasından krediyi vekilimiz sayın Dr. Fatma Aksal ile çözmüşsek İpsala’nın da yararına ne varsa biz elimizi taşın altına koymaya her zaman varız” dedi.

“O KOLTUĞA ASİL OLARAK OTURMAK İSTİYORUZ”         

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, bazı internet sitelerinde belediye meclis üyemizin başkan vekili olarak bırakılmasına rıza göstermediğimiz haberleri kulaktan kulağa yayılmakta olduğunu ifade etti.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,”Bizim hamurumuzda hizmet vardır. Fotoğraf çektirmek için o koltuğa  talip olmadık olmayız. Bir günlük sadece fotoğraf çekilmek için bizim belediye meclisimizi vekil bırakmak hem teşkilatımızda, hem bize oy veren vatandaşımızın gözünde, hem de belediyeden çıkarılan onlarca belediye işçileri gözünde yeri yoktur. Bunu kullanıp siyasi reklam peşinde olmak üzücüdür. Hem çıkıp iyi niyetten, nezaket kokan hareket diyeceksin hem de kabul etmeyince haber edeceksin. Demek ki fotoğraf çektirmek için o koltuğa oturmamak doğru kararmış. Oturduğumuz için reklamımızı yapacaklarına oturmadığımız için yapsınlar. İşten çıkan bunca insan da helal olsun desin.

Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?

 Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!

Teşkilatımızın İl başkanımızın ve şahsımın bu gibi reklam kokan hareketlerle yer alması üstümüzden prim yapmaya çalışılması, sizlere fayda getirmez, bu reklam vatandaşımızın gözünde tutmaz. ”dedi. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —