Tarih: 01.11.2019 08:47

İl Genel Meclisinde Bütçe Maratonu Bugün Başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Edirne İl Genel Meclisi, Kasım ayı toplantılarında Edirne İl Özel İdaresinin 2020 performans planı, çalışma ve yatırım programları bütçesi görüşülecek.

Edirne İl Genel Meclisi İpsala CHP’li Üyesi İsmail Aliş, 1 Kasım 2019 Cuma günü saat: 14.00’te Kasım ayı toplantılarının başlayacağını belirterek, Kasım ayı içerisinde Edirne İl Özel İdaresinin 2020 Çalışma ve Yatırım bütçesinin ele görüşüleceğini söyledi.

Aliş, şöyle konuştu: “2020 yılının İl Özel İdaresinin Çalışma ve Yatırım programı bütçe görüşmeleri Meclisimizde yaklaşık 20 gün sürecek. Bütçe görüşmeleri öncesi Köy Muhtarlarımızdan köylerine yapılması istenen ve eksiklerin belirlenip dosya olarak İpsala Kaymakamlığına getirilmelerini istedik. Önümüzdeki günlerde Kaymakamımız Sayın Enis Aslantatar başkanlığında İl Genel Meclis Üyeleri olarak birlikte hareket ederek ilçemiz ve Köylerine daha fazla hizmet alınması için ortak çalışmalar yaparak Mecliste dile getireceğiz.” CHP’li üye İsmail Aliş, ayrıca Kasım ayı çalışmalarında Komisyon çalışmaları kapsamında Hamzadere Sulama Birliğinin çalışmalarının da ele alınacağını sözlerine ekledi. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —