Balkanlar'dan gelen soğuk havanın etkisine giren İpsala’da gece boyunca devam eden kar yağışı ilçeyi beyaza bürüdü...
Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava etkisine giren İpsala’da gece boyunca devam eden kar yağışı İpsala’yı beyaza bürüdü.
Balkanlardan gelen soğuk hava etkisine giren İpsala’da önceki gün geceden sonra hafif olarak başlayan kar, gece etkisini artırdı. İpsala’yı beyaza bürüyen kar, soğuk hava ile birlikte buzlanmaya neden oldu.
Sabah işlerine gitmek için evden çıkan vatandaşlar zor anlar yaşadı, trafikte aksamalar meydana geldi. Gece boyu devam eden kar yağışı sabah saatleri itibariyle yerini sert esen rüzgâra bıraktı; Sıcaklık -2 derecelere kadar düştü. Yolların kapanma riskine karşı belediye ekipleri tarafından yol çalışmaları gerçekleştirdi.
Gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışının ardından İpsala Belediyesi ekipleri karla mücadelesini aralıksız sürdürüyor.
Konuya ilişkin İpsala Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
“Yol ve kaldırımlarımızda tuzlama çalışmalarımıza gece saatlerinden bu yana ara vermeden devam ettik. İlçemizde gece boyu devam eden kar yağışı ile birlikte İpsala Belediyesi olarak karla mücadele çalışmalarımıza hız kazandırdık. Ekiplerimizle 7/24 çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yaşanılabilecek her türlü olumsuz durumda 0284 616 10 11 numaraları hattımızdan ya da 0542 216 69 22 numaralı whatsapp iletişim hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.”
Araç sahipleri buzlanmaya karşı uyarıldı. Haber Merkezi