Tarih: 05.08.2019 09:21

Her Cuma Bir Köyü Ziyaret Ediyor.

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, alışılagelmiş politikacı kurallarını kırarak seçimden seçime değil her hafta bir köy ziyareti gerçekleştiriyor.

Geçen Cuma günü Küçükdoğanca köyünü ziyaret eden İlkdoğmuş, uzun süredir her Cuma günü bir köyü ziyaret ettiğini, köylülerle bir araya geldiğini ve muhtarlarla görüşerek sorunları dinlediğini söyledi.

Fırsat bulduğu zamanlarda belde ve köy gezilerine devam edeceğini ifade eden İlkdoğmuş,”Her Cuma günü gerçekleştirdiğimiz bir köyümüzü ziyaret programını bugün Küçükdoğanca köyü ile sürdürdük.

Muhtar Remzi Saygı bizlere yeni döşenen kilitli taşlar ve çocuk parkını gezdirdi.

Köylerimizdeki sorunların Valiliğimiz, Kaymakamlığımız ve İl Genel Meclisi Üyelerimizin gayretleri ile tek tek çözüldüğünü görmek bizleri mutlu etmektedir.

Bizlere ilgi ve alakalarını esirgemeyen başta muhtar Remzi Saygı ve köylülerimize teşekkür ederiz.” dedi.

SAYGI TEŞEKKÜR ETTİ.

Küçükdoğanca köyü muhtarı Remzi Saygı, ”Köyümüze AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Hakan İlkdoğmuş, geldi. Birlikte Cuma namazımızı eda ettikten sonra köyümüzde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Köyümüzün sorunlarını dinlediler kendilerine teşekkür ediyorum. Amacımız köyümüzü daha iyi bir şekilde yaşanabilir hale getirmek. Allah razı olsun ”dedi. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —