Tarih: 27.01.2020 08:50

Hepimize Geçmiş Olsun.

Facebook Twitter Linked-in

Elazığ deprem ile Cuma günü akşam adeta dehşeti yaşadı. Gelen haberlere göre 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası yüzlerce artçı deprem daha yaşandı.

Elazığ deprem ile Cuma günü akşam adeta dehşeti yaşadı. Gelen haberlere göre 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası yüzlerce artçı deprem daha yaşandı. Yapılan uyarılar nedeniyle hasar gören binalarda yaşayan vatandaşlar, geceyi dışarıda ve yakınlarının evinde geçirdiler. AFAD son depremler listesinde deprem büyüklüğünün 6.8 olarak yenilemesinden sonra, sabaha kadar birçok farklı deprem yaşandı. İlk deprem dahil olmak üzere yaşanan tüm şiddetli artçılar, Diyarbakır, Gaziantep, Malatya ve Adana gibi illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Elazığ depremi ile ilgili son can kaybı sayısını paylaşırken, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da TSK'nın tüm ekip ve teçhizatlar ile yardıma hazır olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile Elazığ deprem bölgesine Sağlık, İçişleri ve Çevre ve Şehircilik Bakanları intikal etti. Başkan Erdoğan da dün deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.

Başta Elazığ olmak üzere milletimize ve ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —