Tarih: 13.03.2017 15:03

Helvacıoğlu, Budak?tan ?İstifade Etmeliyiz?

Facebook Twitter Linked-in

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in Danışmanı olmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, Budak’ın bu görevinin bölgede memnuniyetle karşılandığını söyledi.

TEPAV Direktörü ve 22 ve 23. Dönem AK Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Necdet Budak’ın, Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in danışmanlığına getirilmesinin, bölgede memnuniyet verici olarak karşılandığını belirten Helvacıoğlu, Prof. Dr. Necdet Budak’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Bölgemizdeki verimliliği ve bölgemize vereceği faydalar mutlaka çok olacaktır. Biz Keşan TSO yönetimi ve iş camiası olarak kendisini tebrik ediyoruz. TEPAV’daki görevinde de bölgemize proje anlamında ciddi faydalarını gördük. Kendisinin TEPAV’daki görevi devam ederken, şimdi de Türkiye Cumhuriyeti’nin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Faruk Çelik’in Danışmanı olması bölgemizde memnuniyetle karşılanmıştır. Tarım Bakanlığı Danışmanlığı görevinde bizim bölgemiz olarak fırsata çevirmemiz gerekir.” dedi.

“Bu görevinde de enerjisini koruyacağına ve fayda sağlayacağına inanıyorum”

Budak’ın, 2 dönem milletvekili olarak görev yaptığını hatırlatan Mustafa Helvacıoğlu şunları söyledi; “Bu görevinde de enerjisini koruyacağına ve fayda sağlayacağına inanıyorum. Bu vesile ile birlikte, tarım ve hayvancılık ekonomisinde birinci sırada olan bölgemizde, eksikliklerimizi tamamlamak adına kendisinden istifade etmeliyiz. Hamzadere Barajı’nın bitirilmesi, ürün desenimizin çeşitliliği ve destekler noktasında, en önemlisi de Gıda OSB konusu adına Ankara’da daha da güçleneceğimizi düşünüyorum.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —