Tarih: 17.04.2019 09:19

Helal Olsun İpsalaspor!

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Spor Edirne Süper Amatör Liginin son maçında lider Osmanlı Spor ile yaptığı mücadeleyi 8-0 kaybetmesine karşılık ligi 3. Sırada tamamladı.

İpsala Spor futbol takımı 2018-2019 futbol sezonunda Edirne Süper Amatör Liginde oynadığı 22 maçın 16’sında sahadan galibiyetle ayrılırken 6 maçta ise sahayı mağlup olarak terk etti. Ligde hiç beraberliği olmayan İpsala Spor topladığı 48 puanla ligi 3. Sırada tamamlarken attığı 84 gole karşılık kendi kalesinde 44 gol gördü.

Maçın ardından bir açıklama gerçekleştiren İpsala Spor Başkanı Deniz Akalın, bir futbol sezonunun daha geride kaldığını ifade ederek, “Süper Amatör Kümenin en güçlü takımlarından biri olduğumuzu tekrar kanıtlayarak üçüncülük kupasını kaldırdık. Öncelikle canla başla sahada ter döken İpsala’mızın formasını gururla taşıyan futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Ayağınıza yüreğinize sağlık aslanlarım.

Benimle birlikte yürüyen yönetim kurulu üyelerine, hocamız Osman Erden’e, bizi yağmur çamur yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, geçmiş dönem Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kerman’a, yeni Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Naci Ünsal’a ve Sayın Kaymakamımız Enis Aslantatar’a sonsuz teşekkür ederim.” Dedi.

İpsala Spor İkinci Başkanı Hüseyin Seren de, Edirne Süper Amatör Ligini 3. Sırada tamamladıklarından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, “alnımızın akı ile ligi 3. olarak tamamladık. Bu başarımızda emeği olan başta Kaymakamımız Enis Aslantatar'a, geçen dönem Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kerman 'a yeni Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Naci Ünsal'a, İpsala Spor Yönetim Kurulu olarak teşekkür ederiz.” Şeklinde konuştu. (Haber: Alpay ERCAN)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —