Tarih: 13.07.2018 09:25

Haydi Nöbete….

Facebook Twitter Linked-in

15 Temmuz 2016 yılında Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı girişilen hain saldırının 2.yılında İpsala’da bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek.

15 Temmuz 2016 gecesi Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı girişilen hain saldırının 2.yılında İpsala’da bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek.

Pazar günü akşamı “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” adı altında düzenlenen etkinlik ilk olarak İpsala Belediyesi tarafından halkın duygu ve düşüncelerini ifade edeceği anı defterinin konulması ile başlayacak.

Saat 20.00’de Cumhuriyet meydanında 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü ”konulu fotoğraf sergisinin İpsala Kaymakam Vekili Süleyman Bakan, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman tarafından açılacak.

YÜRÜYÜŞ 21.30’DA BAŞLAYACAK

“15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” nedeniyle düzenlenen yürüyüş saat 21.30’da Müftülük binası önünden başlayacak.

Cumhuriyet meydanında Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinliklerde Kuran-ı Kerim okunacak, sinevizyon gösterileri yapılacak.

İpsala Kaymakam Vekili Süleyman Bakan, günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından 15 Temmuz Belgeseli kronolojik olarak anlatılacak.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek olan etkinlikte; şiirler okunacak ve İpsala Belediyesi tarafından halka ikramda bulunulacak.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —