Tarih: 02.06.2021 10:13

Hayat Boyu Öğrenme Sergisi Açıldı.

Facebook Twitter Linked-in

Bu yıl ilki düzenlenen "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinlikleri açılış töreni dün İpsala Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü salonunda gerçekleştirildi.

Salgın önlemleri sebebiyle dışarıdan davetli kabul edilemeyen tören, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşması Kurum Müdürü Recep Kolcu tarafından yapıldı. Ardından hafta etkinlikleri çerçevesinde okul öğrencileri arasında düzenlenen resim ve grafiti yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. (İlkokullar : 1. Nilda Soydan - Atatürk İ.O , 2. Baran Başer - Atatürk İ. O, 3. Barış Tezel - Aliço Pehlivan İ.O, Ortaokullar : 1. Egemen Aksoy - Kurtuluş İ.O , 2. Yaren Sarıkaya - Atatürk İ. O , 3. Zeynep Demirel - İmam Hatip O.O, Liseler : 1. Rabia Anlaş - Anadolu Lisesi ) Açık liseden mezun olan Fatma TOK ile okuma yazma belgesi almaya hak kazanan Gönül GİDER'e diploma ve belgeleri takdim edildi.

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör'e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin'e ve Şube Müdürü Niyazi Çoban'a hediye takdimi ardından sergi ziyareti ile tören sona erdi. Hafta etkinlikleri kapsamında 02/06/2021 Çarşamba günü kurum önünde kermes düzenlenip halkımıza hediye mağnetler dağıtılacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —