Tarih: 27.01.2018 15:49

Hayaldi, Gerçekleşiyor

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe ile İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'yü ziyaret ederek İpsala’ya OSB kurulması için ilk adımı attılar.

Belediye Başkanı Mehmet Kerman, kurulma çalışmalarına başlanan Organize Sanayi Bölgesi için dün Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

Önceki akşam AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe ile birlikte Ankara’ya giden İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, dün Ankara’da çeşitli bakanlıklarda görüşmelerde bulunarak İpsala’nın sorunlarına çözüm aradı. İpsala’ya kurulması düşünülen Organize Sanayi Bölgesi için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında temaslarda bulunan Kerman’ın Ankara dönüşü temasları ilgili açıklamalarda bulunması bekleniyor.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, İpsala’ya Organize Sanayi Bölgesi kurulması için çalışma başlatmıştı.

AKMEŞE,”HAYIRLI OLSUN”DEDİ.

AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ile yaptıkları görüşmeden sonra sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda hayırlı olsun diyerek müjdeyi verdi.

Akmeşe,” "Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Faruk Özlü’yü ziyaret edip Uzunköprü, Keşan OSB’nin son durumunu değerlendirip İpsala ya OSB’nin kurulması için ilk adımı attık. Hayırlı olsun. 
Her şey Edirne’miz için" dedi.

KERMAN,”HERŞEY İPSALA’M İÇİN”

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, gazetemiz baskıya girerken sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada OSB için hayırlı olsun müjdesini verdi.

Kerman,”İl Başkanımız Sayın İlyas Akmeşe ile birlikte Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Faruk Özlü'yü ziyaret ederek, İpsala'da Organize Sanayi Bölgesi kurulması için ilk adımı attık. İlçemize Hayırlı olsun. Her şey İPSALAM için” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —