Tarih: 23.11.2022 09:44

Hastane Bağımsızlaşıyor.

Facebook Twitter Linked-in

Keşan Devlet Hastanesine bağlı ek hizmet binası olarak hizmet veren İpsala Hastanesinin önümüzdeki günlerde bağımsız İpsala Devlet Hastanesi olacağı öğrenildi.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, İpsala’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılı nedeniyle yaptığı açıklamada “Evet belki top, tüfekle savaşamadık, evet belki gazi veya şehitte olamadık. Fakat ilçemizin sorunlarını çözmek için, İlçemizin gelişmesi için çalıştık, mücadele ettik ”dedi.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,

Derdimiz hizmet deyip ilçemin sorunlarını teşkilatımızla yıl, yıl masaya yatırıp, kendimize dert ettik, çözüm aradık ve Allah’ımın izni ile de bir bir hepsini çözüyoruz.

Varan -1

İpsala Karma Organize sanayi arazi değişikliği Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından uygun görülmüş olup, en yakın zamanda Sanayi ve Teknoloji bakanlığımız tarafından çalışmalara başlanacaktır.

Varan -2

Devlet Hastanemiz ile ilgili çalışmalarda sona gelinmiş olup, çok yakın zamanda Keşan’dan bağımsız İpsala Devlet Hastanemize kavuşmanın

Gururunu yaşıyor olacağız.

Tabiki çok şanslıyız, eğer ki Edirne sevdalısı Kıymetli büyüklerim, Milletvekilim sn. Dr. Fatma AKSAL ve İl başkanım sn. Belgin İBA olmasaydı, bizlere destek vermeseydi bu zor işleri yapamazdık.

Bu yüzden ilçemin sorunlarında bize her zaman destek olup, çözüm bulan koca yürekli hizmet aşığı ablalarımıza sonsuz teşekkür ederim. ”dedi. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —