Tarih: 30.11.2018 17:15

Halkbank Bölge Müdürü Naci Yılmaz Ticaret Borsasını Ziyaret Etti.

Facebook Twitter Linked-in

Halk Bankası Trakya Bölge Müdürü Naci Yılmaz İpsala Ticaret Borsasını ziyaret etti. Yılmaz beraberinde İpsala ve Keşan Halk Bankası şube müdürleri ile birlikte İpsala Ticaret Borsası başkanı İbrahim Girgin’i makamında ziyaret ederek, bölgesel ticaret ve e

Halk Bankası Trakya Bölge Müdürü Naci Yılmaz İpsala Ticaret Borsasını ziyaret etti. Yılmaz beraberinde İpsala ve Keşan Halk Bankası şube müdürleri ile birlikte İpsala Ticaret Borsası başkanı İbrahim Girgin’i makamında ziyaret ederek, bölgesel ticaret ve ekonomik gelişmeler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

İpsala Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Girgin, Halk Bankası Trakya Bölge Müdürü Naci Yılmaz’a bölgede üretime, üreticiye, esnafa verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek şunları kaydetti: “üretim yapan, işini geliştirmek isteyen işletmelerin mutlaka desteklenmesi gerektiğine inanıyorum. Hamzadere bölgesinin (İpsala-Keşan-Enez İlçeleri) Tarım ve Hayvancılık, Turizm, Ticaret Faaliyetleri açısından en sağlıklı bölgelerden biri olduğunu düşünüyorum.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —