Tarih: 19.06.2020 10:48

Halk Eğitimin Sergisi Sosyal Medyadan İzlenebilecek.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzün 2019-2020 Eğitim ve öğretim yılı sene sonu sergisinin açılışı sanal sergi olarak sosyal medyada paylaşılmak üzere 18.06.2020 tarihinde yapılmıştır.

Açılışa İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar, Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal ve protokol üyeleri katıldı. Kurum Müdürü Recep Kolcu açılışta yaptığı konuşmada bu yıl 13 Marta kadar 130 kurs açtıklarını, ayrıca salgın döneminde 28300 sağlık maskesi ürettiklerini ifade ederken, yıl boyu desteklerini esirgemeyen Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü makamlarına şükranlarını arz ederken tüm öğretmenlere de vefalı çalışmaları için teşekkürlerini ifade etti. Maske üretiminde görev alan usta öğreticiler İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar tarafından teşekkür Belgesi ile ödüllendirildi.

Ödül töreni, sergi ziyareti, ikram ve hediyeler ile sergi açılışı sona erdi. Salgın sebebiyle halka açık olamayacak olan sergi, Halk Eğitimi Merkezinin Web sitesinden ve Fecebook hesabından ziyarete açıldı. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —