Tarih: 26.07.2021 17:23

Güngör’den “Rehavete Kapılmayalım ”Uyarısı Geldi.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, Kurban bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda Koronovirüs kurallarına uyulması ve rehavete girilmemesi gerektiği uyarısı geldi.

Güngör, mesajında, ”Sizlerle birlikte bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.

Hepimizin bildiği üzere bayramlar birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları çok özel günlerdir.

Kıymetli hemşerilerim;

Ülke ve millet olarak bizi birbirimize bağlayan inanç ve ruh birliğimizin daha da güçlenmesi için yardıma muhtaç durumdaki kardeşlerimize şefkatle yardım elimizi uzatalım, kimsesiz ve düşkünlerin yanlarında bulunmayı da ihmal etmeyelim.

Unutmayalım ki koronavirüs salgını devam ediyor. Maalesef son günlerde vakalarımız artmaya başladı. Bulunduğumuz her ortamda Sosyal Mesafe Kurallarına olabildiğince riayet edelim, rehavete kapılmayalım, salgın bitmiş gibi davranmayalım mümkün olduğu takdirde iletişim araçlarını kullanarak bayramlaşalım. Kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışalım. Düğün vb organizasyonlarda salgın kurallarına uyalım. Maske – Mesafe – Temizlik kurallarını unutmayalım, aşımızı muhakkak yaptıralım. En mutlu günlerimiz en acı günlerimize dönüşmesin.

Ayrıca bildiğimiz üzere bayram günlerinde trafik her zamankinden daha yoğun oluyor, sevdiklerinize giderken büyük acıların yaşanmaması adına trafikte azami dikkat içinde olmanızı önemle rica ediyorum.

Ülkemize ve bütün İslam âlemine huzur, bereket ve sağlık getirmesi temennisiyle başta siz değerli İpsalalı hemşerilerimin olmak üzere aziz milletimizin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum.

Bu cennet vatan, bu şanlı bayrak uğruna feda-i can eden aziz şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum ”dedi. Haber Merkezi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —