Tarih: 14.08.2017 17:18

Girgin, ”Şer Güçler Bizi Karanlığa Çekemeyecek”

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Turan Girgin, “AK Parti, ülkemizi dünyada ve bölgesinde daha itibarlı bir noktaya taşımak için 2023 vizyonundaki devasa projelerle, milletimize hizmet etmeye devam edecektir” dedi.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Turan Girgin, bugün partilerinin en mutlu günlerinden biri olduğunu ifade ederek 16. ncı kuruluş yıldönümünü kutladı.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Turan Girgin,14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan ve bugün 16.ncı kuruluş yıldönümünü AK Parti’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 AK Parti İpsala İlçe Başkanı Turan Girgin, mesajında “14 Ağustos 2001 tarihinde Türk siyasi hayatına merhaba diyen Adalet ve Kalkınma Partimiz tüm kadroları ile ülkemize hizmet etmenin haklı gurur ve mutluğunu yaşamaktadır.

2001 Yılında kurulup 2002 yılındaki seçimleri büyük bir zaferle kazanmayı başararak ülkemizi yönetmeye başlamış olan ve 15 yıldan bu yana da bu kutsal görevi sürdürmekte olan AK Parti, ülkemizi dünyada ve bölgesinde daha itibarlı bir noktaya taşımak için 2023 vizyonundaki devasa projelerle, milletimize hizmet etmeye devam edecektir.

AK Parti hükümeti yok edilmek istense de vatandaşlarımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı ve dik duruşu ile gerek iç, gerekse dış güçler eylemlerinde muvaffak olamamıştır. 15 Temmuz’da hain bir darbe girişimi ile ülkemizin karşısına getirilmiş ve tüm kötü niyetli güçler, birleşerek ülkemizi karanlığa çekmeye çalışsa da başaramamış ve başaramayacaklarını anlamışlardır. Partimiz, lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği yolda milletiyle Türkiye için var olmaya devam edecektir. 16.Kuruluş Yıl dönümümüz Kutlu olsun" dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —