Tarih: 05.05.2021 10:17

Girgin, Gözyaşları İçinde Uğurlandı.

Facebook Twitter Linked-in

Coronavirüs teşhisi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybederek sevenlerini yasa boğan İpsala TB (Ticaret Borsası) Yönetim Kurulu Başkanı ve İpsala'nın sevilen iş insanlarından İbrahim Girgin, önceki gün toprağa verildi.

Coronavirüs teşhisi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybederek sevenlerini yasa boğan İpsala TB (Ticaret Borsası) Yönetim Kurulu Başkanı ve İpsala'nın sevilen iş insanlarından İbrahim Girgin, önceki gün toprağa verildi.

İpsala TB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Girgin, bir süre önce rahatsızlanarak Keşan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Burada yapılan coronavirüs testi pozitif çıktıktan bir süre sonra durumu ağırlaşan Girgin, İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Kalp rahatsızlığı da bulunan İbrahim Girgin, burada yoğun bakıma alındı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Girgin, hayatını kaybetti. İstanbul'dan alınarak İpsala'nın Aliçopehlivan Köyü'ne getirilen İbrahim Girgin'in cenazesi, cenaze törenin ardından sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenazeye İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör ile Corona virüs tedbirleri nedeniyle sınırlı sayıda insan katıldı.

Hisarcıklıoğlu mesaj yayınladı

İbrahim Girgin'in hayatını kaybetmesi, bölgenin iş dünyası tarafından üzüntüyle karşılanırken, STK'ların yanı sıra, TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Girgin'e Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileklerini iletti.

                                               




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —