Tarih: 16.08.2016 16:03

Gaytancıoğlu,Köylere İndi.

Facebook Twitter Linked-in

CHP Edirne Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Doç.Dr. Okan Gaytancıoğlu 1Cumartesi günü Edirne Merkez ve köylerde yaptığı kahve ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

 15 Temmuz Darbe Girişimi ve sonrasındaki gelişmeler hakkında vatandaşlara bilgi veren Gaytancıoğlu CHP olarak camiye, kışlaya, adliyeye, siyasetin sokulmamasını savunduklarını belirtti.

Gaytancıoğlu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun milyonların önünde söz verdiği 12 maddelik Yenikapı Manifestosuna da dikkat çekerek devletin inşasında liyakatın esas alınmasının ve işin ehline verilmesinin çok önemli olduğunu söyledi.  "Devlette liyakat sistemini ülkeye getiren parti Cumhuriyet Halk Partisi'dir" diyen Gaytancıoğlu CHP olarak darbelere ve dikta anlayışlarına karşı çıkmayı sürdüreceklerini belirtti

 "Egemenlik birisinin  ya da bir grubun değil; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" anlayışını savunmaya devam edeceklerini söyleyen Gaytancıoğlu AKP'nin muhakkak öz eleştiri yapması gerektiğini de vurgulayarak " Devletin tüm kademelerine bu sızmalar olurken AKP iktidardaydı" dedi.

Edirne Merkez'deki ziyaretlerinin ardından Havsa Çukurköy ve İpsala Sultanköy'ü ziyaret eden Gaytancıoğlu bölgede başlayan ayçiçek hasadı nedeniyle de üreticilere bereketli bir hasat dönemi diledi.

Maliyetlerin her geçen gün arttığını ancak bunun ürün fiyatlarına yansımadığını söyleyen Gaytancıoğlu ayçiçeği maliyetinin 1,9 TL olduğunu bu yüzden fiyatın   2 TL'nin üzerinde olması gerektiğinin üstünü çizdi.

Gaytancıoğlu fiyat konusunda da "Çiftçinin kendi kuruluşu olan Trakya Birlik üzerine düşeni yapmalıdır" dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —