• BIST 100

    8990,14%-0,33
  • DOLAR

    39,19% -0,09
  • EURO

    44,81% 0,22
  • GRAM ALTIN

    4225,76% 1,86
  • Ç. ALTIN

    6623,72% 0,00

Gaytancıoğlu Hakkında Bir İddia Daha;

Gündem 21.08.2019 08:37:10 0
Gaytancıoğlu Hakkında Bir İddia Daha;

“Adaylık Vadederek Birçok Kişiden Para Aldı”

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu’nun kendisine şantaj yapıldı iddiası ile suç duyurusunda bulunmasıyla birlikte danışmanı Özlem Feraye Önder ile aralarındaki ilişkinin açığa çıkmasının ardından, Özlem Feraye Önder tarafından Gaytancıoğlu hakkında ortaya atılan suçlamalara bir yenisi daha eklendi.
Edirne Gündem Gazetesinde Murat Savaş imzasıyla yayınlanan haberde Gaytancıoğlu’nun adaylık vaat ederek birçok kişiden para topladığını iddia eden Özlem Feraye Önder, Gaytancıoğlu ile bir birlerine çıplak fotoğraflarını yolladıklarını söyledi.

İŞTE EDİRNE GÜNDEM GAZETESİNİN İLGİLİ HABERİ
“CHP’li milletvekili Doç. Okan Gaytancıoğlu’nun danışmanıyla patlayan yasak aşk skandalı üzerine danışman Özlem Feraye Önder GÜNDEM’e konuştu. 
Gaytancıoğlu’nun hayatında birçok kadın olduğunu ileri süren Önder, milletvekilinin seçim öncesi birçok kişiden kendilerini aday göstereceğini vadederek para aldığı suçlamalarında bulundu. Suçlamaların odağındaki isim Gaytancıoğlu ise suçlamaları reddederek “Mağdurum” dedi. 
Kendisine danışmanı tarafından şantaj yapıldığı iddiasıyla adli makamlara başvuran CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu’nun bu başvurusu üzerine danışmanı Özlem Feraye Önder ve eşi hakkında dava açıldı. Ancak Gaytancoğlu’nun dilekçesindeki ifadeler üzerine kadın danışmanla arasında bir yasak aşk yaşandığı ortaya çıktı. Skandal gelişme üzerine Önder GÜNDEM’e konuştu.

“HAYATINDA ÇOK KADIN VAR”
Milletvekilinin hayatında bir çok kadın olduğunu ve yüzden sık sık kavga ettiklerini ileri süren Önder “Hayatında sadece ben değil, bir sürü kadın var. O yüzden Edirneliler olarak size vakit ayıramaması normal. Edirne, Tekirdağ, Silivri’den başlayıp İstanbul dahil olmak üzere Ankara’ya kadar uğraya uğraya geçtiği için 2 günde Ankara’ya gidiyor, 2 günde geri geliyor. Bizim kavgalarımızın nedeni de bunlardı. Yoksa bizim bir problemimiz yoktu” dedi.

“BİRÇOK KİŞİDEN PARA ALDI”
Gaytancıoğlu’nun seçimden önce adaylık vaadiyle birçok para aldığı şeklinde suçlamalarda bulunan Özlem Feraye Önder “Seçim döneminde de bir sürü kişiden aday göstereceğim deyip para aldığı için seçimde hiç kimsenin arkasında da doğru dürüst duramadı. Ş. C.’ndan 200 bin TL para almış. Dönemin CHP Havsa İlçe Başkanı H.’E, ‘İstifa et, seni belediye başkanı yapacağım’ demiş. O.’ya da aynısını diyor. Keşan’da M. Ö.’dan para aldığını biliyorum. Ö.’dan para alıp aday göstermediğini, başka birini aday gösterdiğini biliyorum ki keza ondan da para almış. R. G.’den 30 bin Euro aldı. Ama bu paraları aldı, nerede parası, yok? Onu ben de bilmiyorum. Tefeciye 1 trilyon borcu olduğunu biliyorum” ifadelerini kullandı. Önder, milletvekilinin Trakya’da arazi toplayan F. adlı şirketten de maddi yardım aldığını ileri sürdü.

“ÇIPLAK RESİMLERİMİZ VAR”
Kendisinin de milletvekilinin de çıplak görüntüleri olduğunu belirten Önder daha sonra şunları söyledi: “Birbirimize resim atıyorduk. Onda 2-3 tane telefon var. Onun telefonunu milletvekili olduğu için çok fazla inceleyemiyorlar. Kendi telefonunu inceleseler zaten kayıtları bulacaklar. O çekiyordu bana atıyordu, ben çekiyordum ona atıyordum. Whatsapp’tan görüntülü konuşuyorduk. Çırılçıplak resimleri de var, benimkiler de var.”

“YAKIN OLMAK İÇİN DANIŞMAN YAPTI”
Şantajla danışman olmadığını kaydeden Önder “Danışman olmam, yakınında olmak için oldu. Beni evden rahat çıkarmak için oldu. Eşim de bir sürü şeyden şüpheleniyordu. Eşime telefon etti, ‘Hanımını danışman yapmak istiyorum. Benim güvenilir birisine ihtiyacım var. Meclisteki danışmanlara 1 milyar versem de beni satar’ dedi. ‘Bana da yanımla ol, rahat rahat beraber oluruz’ dedi. Ankara’da ben ev tutacaktım, hatta hanımı duyduktan sonra ‘bir daha gitmeme gerek kalmadı, Edirne’ye gittiğimiz zaman da annesinde kalırım’ dedi. Ben de annesinde kaldım. Annesiyle resimlerimiz de var. ‘Danışmanım olursan istediğimiz yere gideriz, kimse bir şey diyemez’ dedi. Beni o yüzden danışmanı yaptı. Tehdit, şantaj işi şimdi mi aklına gelmiş? Beni danışman yapana kadar da resimlerimiz yok. Ondan sonra resimler var” diye konuştu.

“MECLİS’TE SEVGİLİ GİBİ DEĞİLDİK”
Diğer kadın danışmanla Gaytancıoğlu’nu aynı tuvaletten çıkarken yakaladığını ve bu yüzden Gaytancıoğlu’nun kızını danışman yaptığını da anlatan Önder “Ben Okan ile birlikte Meclis’teyken sevgilisi gibi oynamıyorduk tabi. Ama eski sevgililerinin danışmanı N.’dan şüphelendiğini, hatta hanımının N.’a gıcık olduğunu söylemişti. Ben bir gün Kızılay’dan alışveriş yaptım ve Meclis’e geldim; tuvaletten ikisi birlikte çıkıyorlardı. Kadının saçı başı dağınıktı. Oturdum oraya surat asıyorum; beni alıp dışarı götürdü. Dışarıda da kavga ettik. Dedim ki; ‘Senin bu karıyla ne işin var? Demek ki tuvalette bu kadınla iş beceriyorsun?’ Ki o vaziyetteydiler. Biraz daha erken girseymişim, bunları tuvalette halvet halinde yakalayacakmışım. Bana, benle çalıştıktan sonra artık düzeldiğini, kadınla ilgisinin kalmadığını, bütün kadınları facebooktan engellediğini söyledi. Oturup hepsini kendisi engelledi. O kadınların da hepsi şu anda bana mesaj yazıyorlar. Ama ben onlara daha cevap yazmıyorum. ‘Biz yine Okan ile birlikteyiz’ falan yazıyorlar. Ben, onu yakaladığım için kızımı oraya danışman yaptı. Güya N.’un yüzüne bakmıyormuş ama onu da çıkarmamış. Onun da konuşacakları olacağı için gözden çıkaramamış. Şu ana tekrar danışman yapmış” ifadelerini kullandı.

“BU İŞİN ALTINDAN KALKACAĞIM”
Danışmanı Önder tarafından suçlanan milletvekili Gaytancıoğlu bu suçlamalara GÜNDEM aracılığıyla cevap verdi. Yargı süreci başladığı için davanın ayrıntılarıyla ilgili konuşmayacağını belirten Gaytancıoğlu “Ben kimseden para almadım. Mağdurum. Bana şantaj yapıldı, ben de gittim bu konuyu adliyeye intikal ettirdim. Bu işin altından kalkacağım. Çok çalışarak, köy köy, mahalle mahalle gezerek bu işin üstesinden geleceğim” dedi. ”
EDİRNE GÜNDEM GAZETESİ: MURAT SAVAŞ

 

 

İMYO'da Mezuniyet Coşkusu...

24. İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı Kapılarını Açıyor:

El Emeği Sergisi Açıldı.

Dört ilçeye kaymakam ataması

İpsala’da Kaybolan Çocuk Aranıyor

Anadolu Lisesi'nden 67 Öğrenci Mezun Oldu.

İpsala'da balıklandırma çalışmaları sürüyor

Aliçopehlivan'ın Minik Çöp Kamyonu Tutkunları Köyün Maskotu Oldu

TUSAŞ Yetkilisi Dr. Şükrü Akif Ertürk, İpsala MYO'da Öğrencilerle Buluştu

İİMYO'dan Anlamlı Ziyaret..

İpsala Meslek Yüksekokulu’nda 37. Bahar Şenliği Coşkusu

Motokuryelikte yeni dönem…

Türkiye'de Özel Güvenlik Sektörünün Öncüsü: Güvenlik-İş Sendikası

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, Kocahıdır Köyünde İncelemelerde Bulundu

İpsala'da 19 Mayıs Coşkusu Yaşandı

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Coşku İçinde Kutlanacak

"Yıl Sonuna Doğru Üretim Başlayacak"

ATA Toprağı Yola Çıktı.

Bağımlılıkla Mücadelede Akran Desteği

KURTAR GÖREVİNİ MISIRLI'YA DEVRETTİ

Trakya'da Bu Gece Sağanak Alarmı!

Demir,Hastaneye Doktor İstedi.

Yasak Bölge ve Balık Yasağı Gündemde

Muhtarlara Afet Farkındalık Eğitimi

İpsala’da Çiftçiler Günü Kutlandı

İpsala'da yol yapım çalışmaları sürüyor

Vali Sezer’den Edirnelilere Dolandırıcılık Uyarısı!

Aksal, TOKİ konutlarındaki çalışmaları inceledi

Kıbrıs Gazisi Hasan Geleç son yolculuğuna uğurlandı

Meriç Nehri'ne Deniz Suyu Karışmasını Önlemek İçin Set Çekildi

Yükleniyor

Vali Sezer’den Edirnelilere Dolandırıcılık Uyarısı!

Edirne’ye kar uyarısı!

Valilik uyardı: Kış geri geliyor

İŞKUR Edirne’de 158 Personel Alımı Yapacak.

Yerli ve Milli Parti’de Mesut Ağırbasan güven tazeledi

Ediz Ün sessizliğini bozdu!

T.Ü. Akademisyenlerinin Desteği İle Organik Yakıtlı Kurutucu Geliştirildi

Ün İstifa Etti!

TÜ’den 9 isim dünya listesinde

TYBB Edirne Şubesi Yönetiminden Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Keşanlı 3 dermatolog, Tiflis'teki toplantıda buluştu

İpsalalı kadınların çikolatası ekonomiye tatlı dokunuş

Öğrenci servisi devrildi: 27 yaralı

Müze Keşan’da Sömestr Atölyeleri Dolu Dolu Geçti

Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi Kongresi yapıldı

Sevgili “Keşan OSB İçin Güçlü Adımlarla İlerliyoruz”

Keşan Belediyesinde neler oluyor?

“Haluk Levent Anıları” Yayımlandı

Gazeteci Meslektaşımız Neşe Tosun Babasını Kaybetti

Özdağlı “Anız Yangınları” İle İlgili Yetkilileri Göreve Davet Etti.

Dört ilçeye kaymakam ataması

Motokuryelikte yeni dönem…

Edirne’de 2025 yılı Mart ayında 545 konut satıldı

Doğum yardımına başvurular başladı

Özel,Yeniden Genel Başkan Seçildi.

Yağışlı hava devam

26 bin 319 üreticiye 648 milyon 754 bin 738 TL…

Çeltikte Türkiye 1.’si olduk

GAZDAŞ: Sistemde sorun bitti!

Hoş geldin Ramazan

MEB Sınıf Tekrarı ve Teneffüs Kararı Resmi Gazete Yayımlandı

Filenin Keşanlı Sultanı Duru Zambak, Eczacıbaşı’nda forma giymeye başladı

1.Amatör Küme Fikstürü Yarın Çekiliyor.

Furkan Dıravacı’ya Teklif Yağıyor.

Altın Kızlar Şampiyon Oldu.

Umuda Veda Ettik.

Genç Voleybolcular Yarı Finalde

İpsalalı Voleybolcular Fırtına Gibi Esiyor.

İpsala Spor Bayan Voleybol Takımı İlk Maçında Galip Geldi.

“Okuldan Spora ”Projesinin Şampiyonu Atatürk Ortaokulu Oldu.

KURTAR GÖREVİNİ MISIRLI'YA DEVRETTİ

Ünlü Akıncı Beyi Gazi Turhan Bey “Türkçülük Günü’nde” anılacak

Martin, CHP’ye Geri Dönüyor.

“Hedefimiz 3 Yıl İçinde 100 Kilometre Asfalt Yapmak”

Gazeteci Yavaşer Haklı Bulundu.

Başkan Özlem Becan’a Teşekkür Plaketi

Tahsisli Makam Aracı Geri İstenen Becan’ın “Emektar” Paylaşımı…

TYBB Edirne Şubesi'nin 4.Gazetecilik-Vefa Ödülleri Uzunköprü’de Sahipleri İle Buluştu

CHP'li Başkan Yardımcısına Açılan Dava Sonuçlandı

Trakya Gazeteciler Derneği’nden Gazeteci Yavaşer’e Destek

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 35 29 1 5 58 92
2.Fenerbahçe 35 25 4 6 50 81
3.Samsunspor 35 18 10 7 13 61
4.Beşiktaş 35 16 8 11 19 59
5.İstanbul Başakşehir 35 16 13 6 6 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 35 12 11 12 11 48
8.Göztepe 35 12 12 11 8 47
9.Kasımpaşa 35 11 10 14 0 47
10.Konyaspor 35 13 15 7 -4 46
11.Rizespor 35 14 17 4 -9 46
12.Kayserispor 35 11 12 12 -11 45
13.Gazişehir Gaziantep 35 12 15 8 -5 44
14.Antalyaspor 35 12 15 8 -23 44
15.Alanyaspor 35 11 15 9 -9 42
16.Bodrum FK 35 9 16 10 -13 37
17.Sivasspor 35 9 18 8 -14 35
18.Hatayspor 35 6 21 8 -24 26
19.Adana Demirspor 35 3 28 4 -58 1