Tarih: 05.08.2019 09:35

Gaytancıoğlu, Hacıköy’ü, Ziyaret Etti.

Facebook Twitter Linked-in

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, geçen hafta içinde Hacıköy’ü, ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Köy muhtarı Cevdet Kurt tarafından karşılanan Gaytancıoğlu,burada muhtarlık binasında bir süre istirahat etti.Köyün sorunları hakkında Kurt’tan bilgi alan Gaytancıoğlu, Gaytancıoğlu, Edirne, ilçe ve beldeleri, 95 mahalle ve 253 köyü ziyaret etmeyi planladığını belirtti.

Vatandaşları dinlediğini aktaran Gaytancıoğlu, meclisin yaz tatiline girmesini fırsat bilerek köyleri ziyaret ettiğini ifade etti.
Köylerde yaşayan vatandaşların istek ve taleplerini dinlediğini belirten Gaytancıoğlu, "Gittiğimiz her mahallede, her köyde sıkıntıların altında ezilen, artık yüzü gülmeyen insanlarımızla karşılaşıyoruz. Çiftçi ektiğinin karşılığını almak bir yana önümüzdeki yıl yeniden ekim yapıp yapamayacağını bilmiyor." ifadelerini kullandı.

KURT, TEŞEKKÜR ETTİ.

Hacıköy muhtarı Cevdet Kurt, kendilerini ziyaret eden Gaytancıoğlu’na teşekkür ederek ”Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekilimiz Okan Gaytancıoğlu ve İlçe Başkanımız Ahmet Uğraş Uybaş seçim dönemi olmamasına rağmen köy ziyaretlerine devam ederek bugün bizleri de ziyaret edip üreticinin sorunlarını dinlediler. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” dedi. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —