Tarih: 30.09.2019 08:56

Esetçe Beldesinin Hibe Çöp Konteynırları Geldi

Facebook Twitter Linked-in

İpsala’ya bağlı Esetçe beldesinde çevre çalışmaları son hızı ile sürüyor. 40 adet 800’lük çöp konteynırının hibe olarak geldiğini ifade eden başkan Deniz, hibe projenin içerisinde mezarlık kol duvarı yapımı ve kilit taş ihalesinin de olduğunu söyledi.

Belediye başkanı Cemal Deniz, Ak Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal’ın yaklaşık bir ay önce bölgenin belediye başkanlarını Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştürdüğü randevu sonrasında ilk meyveleri almaya başladıkları belirtti.

Deniz, gazetemize verdiği demeçte şunları kaydetti;

“Çevre bakanlığından hibe çöp konteynırlarımız geldi. Sayın vekilimiz Dr. Fatma Aksal’a bu anlamda çok teşekkür ediyoruz. Vekilimiz sayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşme fırsatı yakaladık. Yaklaşık bir ay önce bölgenin belediye başkanları için bir randevu ayarladı ve bizleri Sayın bakanımız ile görüştürdü. Burada yaptığımız görüşme sonrasında ilk meyveleri almaya başladık. Konteynırlar dışında hibe programı kapsamında yaklaşık bir ay içerisinde beldemizin mezarlık kol duvarı ve kilit taş hilesini yapmayı planlıyoruz. Bizlere bu imkânı sağlayan başta Sayın vekilimiz Dr. Fatma Aksal olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a belde halkım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Cemile LİMAN-Yeni Gazete)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —