Tarih: 16.09.2020 09:01

Ergenenin Kirliliği İçin Pedal Çevirdi

Facebook Twitter Linked-in

İpsalalı aktivist, BİDOST üyesi, sivil toplum ve TEMA gönüllüsü Yılmaz Bayraktar, Ergene’nin kirliliğini gündeme getirmek için Uzunköprü’ye kadar bisiklet sürdü.

Önceki gün İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, tarafından uğurlanan Bayraktar, bisikletiyle Uzunköprü’ye kadar bisiklet sürerek Ergene nehrine farkındalık oluşturmak için gayret gösterdi.

BECAN’A, İPSALA PİRİNCİ

Uzunköprü’ye kadar bisiklet süren Bayraktar, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’ı, makamında ziyaret ederek İpsala pirincini takdim etti.

Bayraktar, Uzunköprü Belediye Başkanımız Sayın Özlem Becan 'ı Makamında ziyaret ettim. Ergene kirliliğine dikkat çekmek amaçlı bisikletim ile İPSALA BİDOST üyesi olarak bir farkındalık sürüşü yaptığımı sayın başkanıma aktardım. İPSALA Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Naci Ünsal 'ın selamını iletip hediyesini bölgemizin beyaz altını Pirincimizi takdim ettim. İPSALA Spor Kulübü Başkanı Deniz Akalın, BİDOST Üyelerinden ve Çok Değerli İPSALA 'lı Yurttaşlarımızdan selam getirdim. Sayın Başkanıma ilgileri için çok teşekkür ediyorum ”dedi.

Bayraktar, aynı gece bisikleti ile geri döndü. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —