Tarih: 14.01.2017 17:47

Enez?in İlk Bayan Kaymakamı Göreve Başladı.

Facebook Twitter Linked-in

Yeni yıl ile birlikte yeni Enez Kaymakamı  Elif Canan Tuncer Ersöz görevi devir aldı

Kısaca hatırlatmak gerekirse; Sayın Tuncer Ersöz 1980 İstanbul doğumlu. 2002 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 2005 yılında İçişleri Bakanlığı bünyesinde kaymakam vekilliği yaptıktan sonra yurt dışı stajı çerçevesinde gönderildiği İngiltere’de Exeter Üniversitesi Avrupa Yönetim Bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı.2010-2012 yılları arasında Çankırı ili Yapraklı ilçesinde ve 2012-2014 yılları arasında da Iğdır ili Karakoyunlu Kaymakamlığı görevinde bulundu. 29 Eylül 2014 tarihinde Mardin iline bağlı Yeşilli İlçesine Kaymakam olarak atandı.  Elif Canan Tuncer Ersöz Evli ve 2 çocuk annesidir.

Mardin’in Yeşilli ilçesinde Kadına yönelik şiddetle mücadele, işsizliğe çözüm amaçlı kurslar, istihdam ve benzeri birçok konuda imza attığı başarılı projeleriyle ‘’ projeden projeye koşan kaymakam’’olarak tanınan Tuncer Ersöz aynı zamanda halkıyla barışık, sürekli iç içe biri olarak biliniyor.

Tuncer Ersöz ile yapılan ilk görüşmede Enez hakkındaki ilk izlenimi soruldu; Enez’in ismini ilk defa duyduğunu, daha önce hiç gelmediğini fakat ilk gördüğünde çok güzel bir ilçe olduğunu ve Enez’i çok beğendiğini ifade eden Sayın Kaymakamımız ayrıca bir önceki görev yeri Mardin’in Yeşilli ilçesinde sosyal projelere ağırlık verdiğini ve Yeşilli’den kalıcı dostluklar kurarak ayrıldığını, Enez içinde aynı temennilerde bulunduğunu belirtti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —