Tarih: 18.08.2022 17:59

Elveda İpsala.

Facebook Twitter Linked-in

2 yıldır İpsala’da görev yapan İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, bugün hükümet konağı önünde düzenlenen törenle ilçeden ayrıldı.

Mülki İdare Amirleri kararnamesi ile Batman ili, Kozluk ilçesine atanan İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, dün mesai arkadaşlarına ve İpsala halkına veda ederek ilçeden ayrıldı.

Mülki İdare Amirleri kararnamesi ile Batman ili, Kozluk ilçesine atanan İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, için veda programı ve yemeği düzenlendi.

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Batman / Kozluk Kaymakamlığına atanan İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, veda programı kapsamında Tabur komutanlığı, Belediye Başkanlıkları, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Gümrük Müdürlüğü ve diğer kurumlarımıza veda ziyaretlerinde bulundu.

YAPTIKLARINI VE YAPAMADIKLARINI ANLATTI.

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, daha sonra İpsala Atatürk Konferans Salonunda, İpsala’da 2 yıl boyunca gerçekleştirmiş oldukları projeleri ve devam eden yatırımları anlattı. Kaymakamımız programda veda konuşmasını yaptıktan sonra gerçekleşen hizmetlere katkı sağlayan belediye başkanlarımız başta olmak üzere protokol üyelerine teşekkür belgesi, kurum daire amirlerimize ve personellerine ise başarı belgesi verdi.

VEDA YEMEĞİ VERİLDİ

Program sonunda ise, İpsala Belediyesi, Yenikarpuzlu Belediyesi ve Esetçe Belediyesinin katkılarıyla İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör ve ailesi onuruna, veda yemeği organize edildi.

Programa; İlçe Kaymakamı Ekrem Güngör, Tabur Komutanım, Belediye Başkanları, Hakim ve savcılar, kurum amirleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları başkanları, Muhtarlar, iş insanları ve kurum personelleri katıldı.

Veda yemeği sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, “Sayın Kaymakamımızı hüzünlü bir şekilde uğurluyoruz. Birlikte görev yaptığımız süre içinde tam bir uyum içinde çalıştık. Hizmet için görev süreleri içerisinde İpsala’ya her türlü desteği sağlayan Sayın Kaymakamımıza her zaman kapımız ve gönlümüz açıktır. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki görevinde başarılar dilerim. Kaymakamımız Ekrem Güngör artık bir İpsalalı olarak anılacaktır.” şeklinde konuştu ve hizmetleri anısına Belediye Başkanlarımız ile günün anısına hediye takdim ettiler.

VEDA SAATİ

Mülki İdare Amirleri kararnamesi ile Batman ili, Kozluk ilçesine atanan İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, bugün saat 17.00’de Hükümet konağı önünde düzenlenen vedalaşma programı ile ilçeden ayrıldı.

Mesai arkadaşları, Belediye Başkanları, siyasiler, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar tarafından uğurlanan Güngör, tüm İpsala halkına haklarını helal etmelerini isteyerek ilçeden ayrıldı. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —