-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,14% 0,00
-
EURO
50,85% 0,04
-
GRAM ALTIN
7107,38% -0,02
-
Ç. ALTIN
11534,35% 0,00
Eğitim-Bir-Sen?li Bayanlar Kahvaltıda uluştu.
İpsala Eğitim-Bir-Sen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kahvaltısı İpsala Eğitimciler Birliği Sendikası 8 Mart Kadınlar Günü münasebetiyle 11 Mart Cumartesi günü öğretmen uyeleri ve misafirleriyle Kaya Çiftliği Restauran'ta sabah kahvaltısında buluştu.
Programa Edirne Eğitim-Bir-Sen Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Fatma Dalgıç. da katıldı. İpsala Eğitim-Bir-Sen Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Esra Mısırlı; hedeflerinin, hızla değişen toplumsal dinamiklerde, başta sendikal faaliyetler olmak üzere, eğitim, çalışma hayatı ve sosyal hayatın her alanında kadınların etkinliğini artırmak olduğunu söyledi. Mısırlı: “Bizler ülkemizin eğitimcileri olarak kaygısı olan kadınlarız. Omuzlarımızda ağır bir yük ve toplumsal sorumluluklarımız var. Bizler kadın sendikacılar olarak çalışanların haklarının ve kazanımlarının peşinde olmanın yanında, mazlumların ve mağdurların da sesi olmaya devam ederken, gücümüzü örgütlü yapımızdan almaktayız” dedi. Gün geçtikçe kadın üyelerimizi daha bir kıymet verip onlara sorunları ve istekleri konusunda el uzatmak, çözüm olmak en büyük görevimizdir. Eğitim Bir Sen kimseyi ötekileştirmeden herkese ve her kesime kucak açmıştır. Bu itibarla hem değerler eğitimi hem toplumsal olaylar hem de özlük hakları noktasında üyelerinin daima yanında olmuş ve olmaya devam edecektir. Bir sendikanın, yaşamın her alanında başarılı olan bayanlarla daha güçlü olacağına inancımız tamdır, Eğitim Bir-Sen de siz değerli bayan üyelerimizle ile daha da güçlenerek gücüne güç katan bir sendika olacaktır.
Özellikle dayanışma kahvaltımıza katılarak bize destek veren İl ve ilçe başkan yardımcılarımız ile yönetim kurullarına ve siz değerli arkadaşlarıma katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyor, derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum" dedi.
İPSALA’DA RAMAZAN SAĞLIK STANDI KURULDU
İpsala spor İsyan Etti.
KORKMA!...
İpsala Toplum Sağlığı Merkezi sahada
Yeni Karpuzluspor sezon bitmeden şampiyonluğu garantiledi
İpsala CHP’den “Faturalı” Ramazan mesajı
İba, İpsala'da vatandaşlara iftariyelik dağıttı
İPSALA’DA İFTAR BULUŞMASI:
İpsala’da 3 okula TÜBİTAK’tan destek…
İpsala’da 188 öğrenciye giysi desteği…
Sulamada tek tarife TBMM’ye taşındı
Minik Öğrencilerden Belediyeye Anlamlı Ziyaret
Çiftçilerin sorunlarını dinledi
Değerlendirme toplantısı yaptılar
Korkmaz’dan Teşekkür Mesajı
Dalkıran, Esnaflardan Güvenoyu Aldı.
İpsala Toplum Sağlığı Merkezinden Soğuk Hava Uyarısı
Aksal,İpsala'da Ziyaretlerde Bulundu.
30–65 Yaş Arası Kadınlara Ücretsiz Serviks Kanseri Taraması Çağrısı
Hamzadere Sulama Birliği’nden Çakmak Barajı’nda İnceleme
İbriktepe Köyü Halı Sahası Yeniden Hizmete Açıldı.
Akbaş: “Merkezi su yönetimi endişe yaratıyor”
SELİMİYE’DE ZİKRE TAHAMMÜLSÜZLÜK: İNANÇ ÖZGÜRLÜĞÜNE AÇIK BİR MÜDAHALE
Kurtuluş İlkokulunda Karne Coşkusu
İpsala’da 2 Bin 271 Öğrenci Karne Aldı
İpsalalı Bal Üreticileri Karaçalı Balı Çalıştayına Katıldı
“Sınırdan Sınırsız Lezzet İpsala Çikolataları” Projesine Yerinde İnceleme
SARICAALİ KÖY YOLU BU SENE SICAK ASFALTA KAVUŞACAK
İYİ Parti Üst Kurul Delegeleri Ankara Yolunda
Yağışlar Trakya Barajlarına Can Suyu Oldu.
Yükleniyor



