Tarih: 15.12.2021 09:20

Doğan Seyfi Atlı Unutulmadı

Facebook Twitter Linked-in

Edirnespor'un unutulmaz futbolcuları arasında yer alan ve 2001 yılında trafik kazasında vefat eden Doğan Seyfi Atlı, unutulmadı.

Yeni Karpuzlu doğumlu olan Atlı, Yeniimaretspor - Yeni Karpuzluspor arasında oynanan maçta her iki takım oyuncuları maçtan önce sahaya "Doğan Seyfi'yi Rahmetle Anıyoruz" pankartı ile çıktı.

Geçmişte Anafartalarspor, Edirnespor'da oynayan ve  dönemin  yüksek bonservis bedeliyle Süper Lig takımlarından Denizlispor'a transfer olan Doğan Seyfi Atlı, burada oynadığı futbol ile  efsane olmuştu. Karpuzlu'nun yetiştirdiği ender futbolcular arasında yer alıyordu.

Doğan Seyfi Atlı… Türk futbolunun en büyük yıldızlarından biri olması bekleniyordu. Ancak 17 Aralık 2001 günü 34 FMC 25 plakalı özel otomobiliyle Aydın'dan Denizli'ye antrenmana gelen Doğan Seyfi, saat 13.30 sıralarında aşırı hız nedeniyle Dallıca Köyü yakınlarında direksiyon kontrolünü yitirerek, köprü bariyerlerine çarpmış, kaldırıldığı Nazilli Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Aracı metrelerce sürüklendikten sonra takla atan genç oyuncu yalnızca 4 dakika hayata tutunabilmişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —