Tarih: 17.12.2019 10:12

Doğan Seyfi Atlı bugün düzenlenecek program ile anılacak

Facebook Twitter Linked-in

1. Lig ekiplerinden Denizlispor’da futbol yaşamını sürdürürken, 17 Aralık 2001 tarihinde Aydın Nazilli’de geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Yenikarpuzluspor, Anafartalarspor ve Edirnespor’un eski oyuncusu Doğan Seyfi Atlı ölümünün 18. yılınd

Yenikarpuzlu’daki mezarının başında yapılacak program 3 kulüp tarafından ortak düzenlenirken, anma programı ile ilgili olarak Yenikarpuzluspor’un sosyal medya hesabından bilgilendirme yapıldı. Yenikarpuzluspor’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; "Doğan Seyfi Atlı ağabeyimiz için 17 Aralık 2019 Salı günü anma programına tüm aile, dost, arkadaşları ve spor camiası davetlidir. Saat 12.30'da YeniKarpuzlu Beldesi Kabristanlığı'ndaki anmanın ardından, saat 13.10'da da Mevlid-i Şerif okutulacaktır. Program sonunda, pilav ayran ikramında bulunulacaktır." denildi.

Doğan Seyfi Atlı...

Doğan Seyfi Edirne’nin İpsala ilçesine bağlı Karpuzlu köyünde 1980 yılında dünyaya gelmişti, üç kardeştiler. Baba Nuri Atlı Yenikarpuzluspor’da amatör kümede top koşturuyordu. Ancak Doğan Seyfi henüz 5 yaşındayken, baba Nuri Atlı trafik kazasında  vefat etti. Doğan Seyfi ise daha küçük bir çocukken futbol oynamaya başladı. Arkadaşlarına hep, “Ben büyük futbolcu olacağım” diyordu. Bu amaçlarını gerçekleştirmek için çalışmaktan asla vazgeçmedi. Anafartalarspor’da sivrilen Doğan Seyfi, 1998 yılında 900 milyon liraya Edirnespor’a transfer oldu. Edirnespor’da 20 golle “Gol Kralı” olduktan sonra 1999-2000 sezonunda Denizlispor’a transfer olan Doğan Seyfi ise, hayallerine adım adım yaklaşmanın sevincini yaşıyordu. Bundan sonrası 1. Lig takımında oynamak, ondan sonrasıysa Milli Takım’dı. Doğan Seyfi 17 Aralık 2001 tarihinde Trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Ölen futbolcu Doğan Seyfi sevenleri tarafından hiç unutulmadı.

Haber: Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —