Tarih: 05.08.2022 09:03

Doğan, “Olta Balıkçılığının Önü Açıldı”

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Avcıları Amatör Balıkçıları ve Doğayı Koruma Derneği Başkanı Zafer Doğan, Meriç Nehri’nde yasaklanan olta balıkçılığı çıkmazının çözüme kavuştuğunu dile getirdi.

İpsala Avcıları Amatör Balıkçıları ve Doğayı Koruma Derneği Başkanı Zafer Doğan, Meriç Nehri’nde yasaklanan olta balıkçılığı çıkmazının çözüme kavuştuğunu dile getirerek şu ifadelere yer verdi;

“Meriç Nehri’nde yasaklanan olta balıkçılığı çıkmazı, İlçe Kaymakamı Ekrem Güngör’ün destek ve katkılarına rahmen çözüme ulaşamamıştı. Sıkıntılarımızı dile getirmek için Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık ile görüşmek için randevu talebinde bulundum. Görüşme sonucunda Dernek Başkanlığımızın tespit edeceği haftanın 3. Günü sabah 7 ve akşam 7 arasında 15 üyemize Meriç Nehri’nde amatör olta balıkçılığının önü açıldı.”

İpsala Avcıları Amatör Balıkçıları ve Doğayı Koruma Derneği Başkanı Doğan, ilgili makamlar ile görüşmeler sonucunda, amatör ruhun genişletilip yerine oturması dahilinde tekrar bilgi paylaşımı yapacağını ifadelerine ekledi.

Doğan, “Bölgemiz ve Derneğimiz adına Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık’a, İlçe Kaymakamı Ekrem Güngör’e bizlere sahip çıktıkları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerinde bulundu. Yeni Gazete

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —