Tarih: 02.04.2021 10:06

Denetlemeler Sürüyor.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, alınan tedbirlerin tamamının vatandaşlarımızın sağlığı için olduğunu hatırlatarak, "Kısıtlama kuralına uyan esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum ’dedi.

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, İlçe Jandarma Komutanı Veli Kızmaz, İlçe Emniyet Müdürü Hüsnü Cengiz, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İlhan Dalkıran ve İlçe Tarım Müdürü Olcay Karbuz, KHGB Müdür V. Ersin Kanar ile İlçe merkezinde genelge gereği açık bulunan esnaf ile sokak ve caddelerde denetlemelerde bulundu.

Koronavirüs salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör ve beraberindeki heyet işyerlerini ziyaret ederek alınan önlemleri yerinde görerek, caddelerde denetim gerçekleştirdi. İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, ayrıca esnaflarımıza Koruyucu siperlik dağıtımında bulundu. Salgının olumsuz etkilerine sürekli maruz kalan esnafımızın kendi sağlığı ve toplum sağlığı için koruyucu siperlikleri takmalarını istedi.

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, alınan tedbirlerin tamamının vatandaşlarımızın sağlığı için olduğunu hatırlatarak, "Kısıtlama kuralına uyan esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum ’dedi. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —