Tarih: 29.05.2015 16:24

Davutoğlu Edirne'de

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İl Başkanı Rafet Sezen, partisinin Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun 4 Haziran'da Edirne'de miting yapacağını açıkladı?

Olgay GÜLER
Ak Parti İl Başkanı Rafet Sezen, partisinin Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun 4 Haziran'da Edirne'de miting yapacağını açıkladı. 
Geçtiğimiz ay ilk olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun miting yaptığı Edirne, 1 Haziran'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ağırlayacak. Yeni miting alanı İstasyon Meydanı, üçüncü ev sahipliğini Başbakan Ahmet Davutoğlu için gerçekleştirecek. Mitinge ilişkin bir açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Sezen, Başbakan Davutoğlu'nun 7 Haziran Genel Seçimleri kapsamında 4 Haziran saat 16.00'da İstasyon Meydanı'nda olacağını belirtti. 
Seçimlere 3 gün kala Edirne'den ülkenin nabzını tutacak olan Davutoğlu'nun buradan Kırklareli'ye geçeceğini belirten İl Başkanı Sezen Başbakan'ın gelişinin Edir-ne'de olumlu bir hava yarata-cağını söyledi. Davutoğlu'nun Başbakan olduktan çok kısa bir süre sonra Edirne'de yaptığı genişletilmiş il başkanları toplantısına işaret eden Sezen şöyle konuştu;  
“Kısa bir süre sonra, seçim kapsamında tekrar Edirne'ye gelmesi de bize onur ve gurur veriyor. Ben başbakanımızın buradan önemli mesajlar vereceğini düşünüyorum. Hem bölge hem de Türkiye ile ilgili. Hayırlı olmasını diliyor, Edirne'nin bundan artılarla çıkacağını düşünüyorum. Başbakanımızın Edirne'ye gelişi olumlu bir hava yaratacaktır. Biliyorsunuz kendisi Edirne'yi sık sık ziyaret ediyor. Başbakan olduktan sonra çok kısa bir süre içerisinde dördüncü genişletilmiş il başkanları toplantısını Edirne'de yapmıştı.” 
    




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —