Tarih: 26.06.2020 09:13

Darcan, Bursa Tarım İl Müdürünü Ziyaret Etti.

Facebook Twitter Linked-in

İl Müdürü Hamit Aygül, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek samimi yaklaşımlarından dolayı misafirlere teşekkür etti.

İpsala Ziraat Odası Başkanı ve Türkiye Ziraat Odaları Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Darcan, İpsala Ziraat Odası Tarım Danışmanı Turgut Durak, Mudanya Ziraat Odası Başkanı Raif Döner, Osmangazi Ziraat Odası Başkanı İsmail Altınkaya, Orhangazi Ziraat Odası Başkanı Hasan Cevizlidere ve fidan üreticisi Cevat Esen, Bursa İl Tarım ve Orman Müdürü Hamit Aygül'ü makamında ziyaret etti.

Tarım sektörünün durumu ve son günlerde yaşanan tabiî afetler hakkında değerlendirmelerde bulunulan görüşmede, sektörel gelişimi sağlamak için müşterek çalışmalar yapma konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Müdürü Hamit Aygül, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek samimi yaklaşımlarından dolayı misafirlere teşekkür etti.

AFET BÖLGESİNDE İNCELEMELERE KATILDI.

24 Haziran Salı Saat 11.00 civarında başlayıp yaklaşık yarım saat süren ve başta Sığırcık ve Bozlar köyleri olmak üzere civar köylerde ekili dikili arazilerde ağır hasara sebep olan dolu felaketinin ardından devlet, birlik ve oda yetkilileri bölgede incelemelerde bulundu.

Çanakkale Valisi İlhami AKTAŞ, Biga Kaymakamı Mustafa CAN, Biga Belediye Başkanı Bülent ERTDOĞAN, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin DARCAN, odamız Yönetim Kurulu Başkanı Güray ERGÜN, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem KARADAĞ, İlçe Tarım Müdürü Fevzi ATMACA, ilgili daire amirleri ve personellerinin katıldığı incelemelerde Sığırcık ve Bozlar köylerinde afetten zarar gören bazı çiftçilerimizin tarlaları ziyaret edilerek afetin boyutuna ilişkin ön tespitler değerlendirildi.

Daha sonra kahve sohbeti yapılarak atılacak adımlar görüşüldü. Heyet tüm muhtarlarımızı ve çiftçilerimize geçmiş olsun dileyerek köylerden ayrıldı. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —